Nyilas 11.23 – 12.21. – Megfontolt

Legyen ma rendkívül megfontolt, ne engedjen hirtelen késztetéseinek, váratlan – és többnyire átgondolatlan – ötleteinek. Ha így viselkedik, kellemetlen percektől kímélheti meg magát. Foglalkozzon inkább már elkezdett és sínen lévő ügyei, dolgai továbbvitelével. Mutasson érdeklődést kollégái erőfeszítései iránt. Házas Nyilas ne feledkezzen meg ígéretéről sem, mert azzal komoly csalódást okozna párjának.

Bak 12.22 – 01.20. – Kedvező

Szöszmötöléssel telhet az idő. Különösebb vágyat nem érez a száguldozásra. Átnézegetheti ruhatárát, kiegészítőket, bizsukat vásárolhat, talán mást is. A férfiak éppúgy megtalálják a módját, hogy egy bicskában, kulacsban, kéziszerszámban örömüket leljék. Természetesen vásárlásai nem maradnak visszhang nélkül. Jó ízlése dicsérőkre talál. Ne hárítsa el a bókokat.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Kibírhatatlan

Bekövetkezett, amitől félt. Számított arra, hogy ki fog törni a botrány, mégis készületlenül éri. Képtelen mit kezdeni az üvöltő emberekkel, a logikátlan érzelmi  érvekkel. A féltékenyek csoportjának igazságtalan érvei annyira megsértik, hogy csaknem meggondolatlan lépésre ragadtatja magát. Hajszál híján beront főnökéhez, hogy azonnal felmondjon. Hál’Istennek, józan esze győz, s az indulatviharból nem marad más, mint némi szívtájéki szorítás és gyomorfájás.

Halak 02.21. – 03.20. – Alkotó

Néha saját maga is megijed, amikor észre veszi, milyen vad szenvedélyek feszítik belülről. Mint például most is. Még az a szerencse, hogy ezt igen könnyen, bélésen, minden rombolás nélkül képes levezetni. Még, hogy rombolás! Éppen ellenkezőleg, türelmetlenül ég a vágytól, hogy valamilyen alkotó tevékenységben tudjon személyisége kiteljesedni… Mi lenne például, ha megvenné gyereke iskolaszereit?

megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét