Hiszi, nem hiszi? – Több mint horoszkóp – Mikor született a párod, ez mindent megmagyaráz

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Most kivételesen, nem csillagjegyek szerint próbálunk bele kontárkodni az életvezetésedbe. Beérjük azzal, hogy a hónapok szülötteihez adjunk útmutatót.

Január

Aki januárban született vasakaratú, ezt nem lehet nem észrevenni. Ő mindig lényegre törő, határozott, megbízható ember. Egy ilyen férfi  vagy nő sok esetben nem érti meg azokat az embereket akivel kapcsolatba kerül, ezért vagy szeretik őt vagy utálják.
Analitikus gondolkodású és nem engedi meg, hogy az emberek arrogánsan bánjanak vele.

Február

A február szülötte nagyon érzékeny még akkor is, ha erős. Szeret gyorsan és okosan dönteni. Nehezen fogadja el a szemrehányásokat és a rosszindulatú tanácsokat, de amikor tudja, hogy nincs igaza, akkor nem firtatja a dolgokat. Az ő számára a család nagy érték, a szerelmi kapcsolatában őszinte, de néha hiányzik belőle a határozottság.

Március

Ők jól neveltek és kiegyensúlyozottak. Mindig a legjobbra törekszik és nagyon intelligens. Nem szereti a kalandokat és a kompromisszumokat, mert nagyon érzékenyen érinti a körülötte élő emberek véleménye, ezért nehezen viseli a kritikát és a vádakat. A bölcsessége és a határozottsága a legjobb tulajdonsága, de néha feszültnek tűnhet.

Április

Aki áprilisban született jóindulatú, a tettek embere és nem a szavaké. Szereti azt amit csinál és mindig a legjobbra törekszik. Bármit is kezd el tanulni ő lesz a legjobb abban amit csinál és a legjobb kapcsolatot alakítja ki a kulcsfontosságú kollégákkal. Szereti az ápolt társat, amikor a párja konfliktusba kerül valakivel ő akkor is megvédi, ha tudja, hogy nem a feleségének van igaza.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest