Connect with us

Voks 2024

Hogy mi a közös az oltásregisztrációban és a világháborúban? A regnáló kormány!

1.500 közmillióba fájt mindannyiunknak az influenszer-utaztatás Budapestre
Megosztás

A Kormányzati Tájékoztatási Központ újra „érvénybe léptette saját magát” és legújabb levelében, amit az emailcímére postáztak mindenkinek, ugyan egy szó sem esik járványról, koronavírusról és oltásról, annál inkább a kormány aktuális „bevésésre szánt” mondandójáról.

Jó, jó, megígérték, de ki hitte el?

Bár a koronavírus elleni védőoltásra feliratkozó embereknek azt ígérték, hogy csak a vakcinákkal kapcsolatban kapnak majd információkat, a kormány újra politikai üzeneteket küldött szét az oltásra regisztrált embereknek. A Kormányzati Tájékoztatási Központ elektronikus levele szerint

világháborúhoz is vezethet, hogy a NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. A levél vége már az életmentés lehetőségét villantja fel.

Ha megadta, megkapja

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szombat délután elektronikus levelet küldött azoknak, akik a koronavírus-járvány kezdetén, a vakcinaregisztrációs folyamat során megadták emailcímüket. A levél azzal kezdődik, hogy a NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi, ami magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is.

„Az észak-atlanti szervezet öt év alatt 100 milliárd dollárt is belepumpálna a háborúba, tehát annak legalább ötéves elhúzódásával számolnak”

– fogalmaz a levél szövege.

Amit látunk, az a legrosszabb forgatókönyv, mert egy világháborúhoz is vezethet

– olvasható ezután a III. világháború lehetőségét latolgató üzenetben. A levelet azután küldték, hogy Orbán Viktor szombaton

„egy harmadik nagy háború felé vezető útról” beszélt kampánykörútján, Esztergomban.

Csak a Fidesz…., mint eddig…

A Kormányzati Tájékoztatási Központ levele szerint Magyarországon óriási a nyomás, hogy támogassa a háborút kiterjesztő terveket, majd leszögezi, hogy az Orbán-kormány álláspontja egyértelmű:

Ki akarunk maradni a háborúból. Nem akarunk részt venni ebben a NATO-misszióban. Mindent megteszünk, hogy ne kelljen fegyvereket és katonákat küldenünk. A háborúnak nincs megoldása a csatatéren. Vissza kell térni a tárgyalóasztalhoz.

– áll a csupa tőmondattal megfogalmazott bekezdésben, ami után a levél zárása Így szól:

„Életeket menteni csak tűzszünettel és békével lehet.”

Friss híreink!

kormány

Szerző