BanánköztársaságKiemelt hírek

Kisnyugdíjasunk kitálal: honfitársam! Ki hatalmazta fel, hogy megszerezze az oltási regisztrációhoz leadott email címem?

Orbán nem vétózott, elfogadta az Oroszországot sújtó célzott szankciókat az EU - De mit szól ehhez Putyin?

Orbán Viktor a napokban újabb levéllel lepte meg némelyikünket. Kisnyugdíjasunk is a “szerencsések” között volt, aki úgy érezte, válaszolnia kell a “honfitárs” megkeresésre.

Honfitársam!

Nem tudom ki hatalmazta fel, hogy megszerezze a Kormányablakban az oltási regisztrációhoz leadott email címem megszerzésére. Ezek bizalmas adatok, amiért felelősséget vállaltak azok, akiknek megadtam.

Önnek nem adtam meg és nem is járultam hozzá, hogy bárkinek kiadják.

De ha már írt válaszolok. Ön arra biztat engem, hogy győzzek meg egy ismerősömet vagy családtagomat, hogy oltassa be magát. Nem teszem és senkinek akinek nincs hozzá egészségügyi végzettsége, nem javaslom. Bízzuk ezt az orvosainkra és azokra a szaktekintélyekre akik ehhez értenek.

Nem vagyok oltás ellenes hiszen mind a két oltást felvettem. De nincsen jogom mások egészségével játszani.

Ha nem hazudoztak volna az elmúlt időben annyit az oltásokkal kapcsolatban sokkal nagyobb lenne az oltási kedv!

Itt kellett volna meggyőző és hiteles kampányt folytatniuk. Azt írja, hogy hazánk sikeresen vette fel a “harcot” a korona vírussal szemben. Hát ez nem igaz. Tájékoztatom, hogy az Operatív Törzs által kiadottak szerint több mint 30 ezer honfitársunk hunyt el.

Én ezt nem nevezném sikernek különös tekintettel arra, hogy a hozzánk hasonló lélekszámú országokban negyed annyian sem vesztették életüket.

S akkor még nem beszélek azokról az elhunytakról akik az ellátás hiánya, vagy késedelmessége miatt haltak meg. Mert bár tagadják, de így van sajnos. Számukról nem készült statisztika.

Önök most sincsenek felkészülve a 4. hullámra!

Sőt napokon belül kockára teszik az országot egy még nagyobb fertőzésnek.

70 országból várnak oltás és tesztelés nélkül embereket az Eukarisztikus Kongresszusra. Kb. 100 ezer emberre számítanak a világ minden tájáról. Se maszk, se távolságtartás nem lesz kötelező.

Hatalmas felelőtlenség nemcsak az ország lakósaira nézve, de az idős és betegeskedő II. Ferenc pápára nézve is.

Itthon naponta nőnek az esetszámok Önök ennek ellenére megtartják ezt a rendezvényt is és a Vadászati Világkiállítást is. Az Önök dolga az lenne, hogy a magyar emberek egészségére figyeljenek. Az egészségügyi dolgozókat pedig ne tegyék ki egy még nagyobb terhelésnek.

Ez nem választás, hogy hozzál magaddal még egy embert!

Itt életekről volna szó

Ha Ön és kormánya felelősségteljesen dolgozna akkor lefújná mind a két rendezvényt. A negyedik hullám kezdetén vagyunk. Talán még nem késő. Hálásak lennének a magyar emberek biztosan tudom annak lenne igazán meggyőző és hiteles hatása. Akkor talán együtt sikerülni fog – ahogyan Ön fogalmazta.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Tisztánlátást és őszinteséget kívánok: Rosta Ágnes”

 

honfitárs

About Author

Comments (1)

  1. Ha ez a mocskos cigány és bandája véletlenül ujra nyerne a választáson, biztos hogy ebből a balkáni tönkretett országból menekülni fogok. és mindenkinek ezt ajánlanám, ha békében becsületben és jólétben szeretne élni, itt nem csak egy emailen múlik minden , hanem egy elmebeteg nárcisztikus diktátoron és beteg szektája követőin !!!!

Szólj hozzá!