Kerítésen innenKiemelt hírek

Orbán könnyen beszél! Ha “országot jár” külön mentő kíséri a konvoját, az útjába eső kórházak pedig, készenlétben állnak – véli Kunetz doktor

Orbán könnyen beszél! Ha "országot jár" külön mentő kíséri a konvoját, az útjába eső kórházak pedig, készenlétben állnak - véli Kunetz doktor

Exkluzív interjút adott szombaton a Kossuth rádiónak Orbán Viktor, ami vasárnap került adásba. Ahogy arról beszámoltunk, beszélt az augusztus 20-i dzsemboriról, a példátlan gazdasági növekedésről, mi most az egészségügyről, az oltási kedv növeléséről és a maszkhasználat fontosságáról mondottakkal foglalkozunk.

Ki kopog, mi kopog….

A negyedik hullámról azt mondta, hogy

már kopogtat az ajtón, de a legerőteljesebben nem a mi ajtónkon, hanem a környező országokén és nyugat-európaikén, de ide is el fog érkezni. Orbán szerint a kormány egész nyáron dolgozott, megszervezte az iskolai oltást és a harmadik oltás felvételét.

Ő két Sinopharmot kapott, de nem vette fel a harmadik oltást. Mint mondta,

„nem is vagyok talán még annyira idős, hogy aggódnom kellene, de az idősebbek talán jól teszik, ha jelentkeznek a harmadik oltásra”.

Elmondta, hogy 500 emberből 1 ember fertőződik meg a beoltotottak közül, ezért érdemes bízni a vakcinákban.

„Aki nem oltotta be magát, azt a negyedik hullám meg fogja találni”

Szigorítás?

Mire Orbán Viktor azt válaszolta, hogy

épp a kötelező maszkviselést akarják elkerülni, mert az nem segít, csak az oltás.

Ezért indít újabb oltás melletti kampányt a kormányt, de már az is jó lenne, ha

mindenki legalább 1 embert meg tudna győzni az ismerősei közül, hogy oltassa be magát.

Kunetz doktor kiakadt…

“A negyedik hullám az kopogtat az ajtón, a legerőteljesebben és leghangosabban nem is a mi ajtónkon, hanem a környező országok és a nyugat európai országok ajtaján. De pont úgy, ahogyan tavaly történt nem fog ez elkerülni bennünket. lesz negyedik hullám…A vírussal szemben az oltás életet ment, és csak az oltás életet ment, a maszk meg az elszeparálódás nem fog segíteni”

– Orbán Viktor Kossuth Rádió. A maszkviselés nem fog segíteni?

Mindeközben a Magyar orvosi Kamara és vezető virológusok is a maszkviselés újabb zárt térben való használatát javasolják.

Ami már csak azért is fontos lenne, hogy a későbbi lezárásokat el tudjuk kerülni.

Ugyanis nem a maszk kudarca az elhibázott járványkezelés, amely alapján sehol nem volt kötelező megfelelő védelmet biztosító FFP2-es maszkok viselése.

De legalább a maszk nem viselés mellett, szorgalmasan nem is végez COVID szűréseket a Kormány,

míg Ausztria már több, mint 70 millió tesztet végzett, addig Magyarországon ez a szám a 7 milliót sem érte el.

A járványkezelés sikerességéről nem kell különösebb számokat bemutatni a két ország között, ott 10 ezer halottal és végig működő egészségüggyel vészelték át az eddigi hullámokat. Míg itthon a szinte teljesen leállt egészségügy mellett, még most sem indult újra a rendszer, sőt egyre több helyen zárnak be osztályokat, csökkentve a kapacitást. Utoljára éppen a 444 információja szerint éppen a Péterfy onkológiáját nem sikerült újraindítani.”

“De nem kell maszk és szűrés sem!

Kibicnek pedig semmi sem drága, nem számít 30052 halott, több százezer beteg, aki nem kapott ellátást.

Ez a miniszterelnök számára nem fontos, hiszen ő és a kormány tagjai mindig kapnak VIP ellátást a Honvédkórház erre kijelölt részén, de Orbán az SZTK-ba is időpont nélkül, soron kívül, az ott várakozók előtt bepofátlankodva is kap ellátást,

Sőt még a TEK-nél is külön osztály vigyáz a miniszterelnök egészségére, külön mentő kíséri a konvoját, az útba eső kórházak pedig, készenlétben állnak.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Így nem csoda, ha Orbánnak nem kell maszk és szűrés sem, sőt a járványkezelés is maximum politikai szempontokból érdekes számára. És akkor a Kormány oltásellenes tevékenységéről még nem is beszéltünk.”

 

orbán

About Author

Comments (2)

  1. Hazug egy féreg a mocskos putris, hogy nem akarta a 3 ik oltást, annyi pénzem lenne amiben fogadnék, a szemetet már régen beoltották, ugy félti a szaros életét ez a bunkó.. undoritó és ez képvisel egy országot, aljas cigány ////

  2. Marta Brash

    Hmmm,…. Annakidejen brezsnyev elvtars konvojaban ment mindig egy mentoauto is…. Idonkent elemet kellett cserelni az oregben. Hat mar itt tartunk? A maszkviseles a delta virusnal mindennel fontosabb es elengedhetetlenebb! Mert a delta virus masodpercek alatt tud fertozni cseppfertozessel! Nalunk tavaly nem volt kotelezo a maszkviseles, de mivel a semmibol utotte fel a fejet a delta varians, ugy nalunk most az egesz orszagot lezartak es mindenhol kotelezo a maszk viselese! Persze, ha nem tesztelnek, akkor nem is lesz 4. hullam, sot! Csak eppen hullani fognak az oltatlan emberek, mint az oszi legy…:(

Szólj hozzá!