Még, hogy nincs jövőképed! Hogyne lenne! Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani új “(Hol)napi” horoszkópjainkkal! Nézz bele, holnap már késő lehet!

Kos

Reggel minden légiesen könnyednek tűnik, “szokványos kis nap” – mondhatnád. Ám az idő pereg, és délután lehetőséged lesz belátni a függöny mögé, megérted, hogy mi miért történik körülötted. Így azért más a leányzó fekvése, nem? Ez azonban ne vegye el a kedvedet, tartsd meg lendületed. Csak arra figyelj, hogy Te mit akarsz és tarts ki mellette. Megéri!

- Hirdetés -

Bika

Nem ez az ideje, hogy spontán legyél! Nézz utána alaposan annak, amit tervezel, ne hagyd, hogy a hév magával ragadjon és olyat ígérj, tegyél, amit akár már estére megbánhatsz. Hiába tűnik elsőre fantasztikus ötletnek, várj picit a döntéssel!

Ikrek

Szembenézős napnak ígérkezik a pénteked. Eleged van abból, hogy úgy érzed, nem tudsz felöltözködni, mert minden cuccod “itt szűk, ott még szűkebb”. Nincs ,más hátra: itt az ideje, hogy szembenézz a tényekkel és vagy fogadd el magad olyannak, amit a tükör mutat és vegyél egy számmal nagyobb cumókat, vagy állj le a nassolással. Ne gondold, hogy a közeli edzőterem mindenre megoldás. Először fejben kell helyretenned a dolgokat. Ennyi!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét