(Hol)napi horoszkóp – “ma lesz a holnap tegnapja”!

Még, hogy nincs jövőképed! Hogyne lenne! Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani új “(Hol)napi” horoszkópjainkkal! Nézz bele, holnap már késő lehet!

Kos

Reggel minden légiesen könnyednek tűnik, “szokványos kis nap” – mondhatnád. Ám az idő pereg, és délután lehetőséged lesz belátni a függöny mögé, megérted, hogy mi miért történik körülötted. Így azért más a leányzó fekvése, nem? Ez azonban ne vegye el a kedvedet, tartsd meg lendületed. Csak arra figyelj, hogy Te mit akarsz és tarts ki mellette. Megéri!

Bika

Nem ez az ideje, hogy spontán legyél! Nézz utána alaposan annak, amit tervezel, ne hagyd, hogy a hév magával ragadjon és olyat ígérj, tegyél, amit akár már estére megbánhatsz. Hiába tűnik elsőre fantasztikus ötletnek, várj picit a döntéssel!

Ikrek

Szembenézős napnak ígérkezik a pénteked. Eleged van abból, hogy úgy érzed, nem tudsz felöltözködni, mert minden cuccod “itt szűk, ott még szűkebb”. Nincs ,más hátra: itt az ideje, hogy szembenézz a tényekkel és vagy fogadd el magad olyannak, amit a tükör mutat és vegyél egy számmal nagyobb cumókat, vagy állj le a nassolással. Ne gondold, hogy a közeli edzőterem mindenre megoldás. Először fejben kell helyretenned a dolgokat. Ennyi!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük