Honnan is tudná szegény, hisz‘ olvasni is alig tud! – Deutsch Tamás fideszes EP képviselő parányi agya elborult

Van ennek a mi szegény országunknak már egy ideje temérdek baja, nyakunkon a járvány, az államadósság, a gazdaságban egyszerre van jelen a munkanélküliség és a munkaerőhiány, nagy a termelékenységi lemaradásunk, az egészségügyiek, pedagógusok (tűzoltók, rendőrök, szociális dolgozók…) halálra dolgozzák magukat, de nem kapják meg munkájuk tisztes ellenértékét – s a bajokat még sorolhatnám.

Itt van például ez a Vettel meg ez a Hamilton!

Ráadásul legfőbb súlyosbító körülményként itt ül a nyakunkon a Fidesz és élén Orbán Viktor miniszterelnök, és ős Budavárból kommndérozza az országot, valamint a nemzetközi kupákban szereplő, aranylábú focicsapatainkat. Ráadásul gyermeknevelési tanácsokat oszt, és gyermekvédelmi törvényt hozat kezes parlamentjével, s véleményterrort folytat azokkal szemben, akik másként ítélik meg kormányának viselt dolgait, amint az szerinte helyes volna. Kell ez neki, mert mégis jobb, ha a kritikusok nem a közpénzek ismétlődő kormányzati lenyúlásával, a Matolcsy-Varga Mihály kettős harmonikus együttműködésével, vagy a nyomorultak nyomorával, esetleg a megfigyelési gyalázattal foglalkoznak, hanem azzal, miként támad meg minket Brüsszel a homofób pedofil-ellenes törvény ürügyén. Itt van például ez a Vettel meg ez a Hamilton! Ahelyett, hogy nyugodtan autóznának, veszik maguknak a bátorságot, hogy véleményt nyilvánítsanak egy hitvány magyar törvényről, s elmondják róla, hogy az bizony hitvány, homofób tákolmány, sérti az emberi jogokat. Varga Judit miniszter az Olümposzról, Orbán Viktor hóna alól intette meg a brit világbajnok autóversenyzőt, hogy ne foglalkozzon olyasmivel, amihez nem ért és ami nem is az ő dolga. Éppen csak azt nem mondta: Kis hapsikám! Pofa be! No és mit mond az iskolázott (tényleg a CEU-n végzett? Tud legalább olvasni? ) nemzetközi szóvivő vasárnap reggel a Fidesz-rádióban: a magyarországi Forma–1-es futamra érkező sztárok megszólalása azt példázza, …hogyan lehet akkor, ha egy bizonyos kérdésben egy tagállam másként gondolkodik, mint azt a nemzetközi mainstream elvárná, megszólaltatni „beszélő fejeket”, akikre a laikus közvélemény figyel.

Kovács Zoltán úgy fogalmazott, hogy

„talán ez a legaljasabb része annak a kampánynak, amit Magyarország ellen folytatnak, hiszen olyan embereket nyernek meg, akik nem tudnak semmit. Honnan tudná egy Forma–1-es pilóta, hogyan élnek a magya-rok, milyen következetesen védi az alkotmány és a magyar kormány a családok és gyermekek jogait?”

– olvasható a Telex tudósításában.

Deutsch Tamás fideszes EP képviselő parányi agya elborult

Én meg ilyenkor azt kérdezném Kovács Zoltán államtitkártól, honnan tudja, hogy miről mit tud Lewis Hamilton? Bárki tudhatja, hogy az eredetileg jó szándékkal alkotott törvény mocskos kiegészítésekkel lépett hatályba, mert az utóbbi hetekben ezzel volt tele a hazai és a világsajtó, s aligha véletlen, hogy tekintélyes személyiségek, európai politikusok, állami és közösségi vezetők nevezték a törvényt gyalázatos tákolmány-nak. Az EB is jó okkal indított a magyar kormány ellen e törvény miatt kötelezettségszegési eljárást. Ez lenne az a bizonyos kampány, amelyet a nemzetközi mainstream folytat Magyarország ellen? Hamilton és Vettel mint a „mainstream“ tagja? Nem tudtok már más hülyeséget kitalálni? Deutsch Tamás tud. Sebastien Vettel a Hungaroringen szivárványszínű pólóban, szivárványos cipőben je-lent meg a közönség előtt. Deutsch Tamás fideszes EP képviselő parányi agya elborult, s közösségi oldalán a következő kommentárt fűzte a látottakhoz:

„A németek mindig is értettek ahhoz, hogyan kell az aktuális kordivatnak megfelelő píszí szimbólumokat megjeleníteni a sportban”.

Hogy mondandóját nyomatékosítsa, fel is tett egy náci horogkereszttel dúsított képet az 1936-os berlini olimpiáról.
Ez már nem csak ostoba és visszataszító mint Varga Judit vagy Kovács Zoltán reakciója, ez már émelyítően undorító, förtelmes megnyilvánulás volt. Ebből látható, hogy milyen rémséges politikai pályaívet futott be a Fidesz és személyesen Deutsch Tamás, aki a rendszerváltozás napjaiban (igaz, még kezdő demokrataként) elég bátor volt Prágában a Vencel téri tüntetésen a cseh néptől bocsánatot kérni 1968-as, a Prágai Tavasz elleni katonai beavatkozásunkért. Az lehetett első és utolsó emberi politikai tette.
Fideszes hölgyek és urak! Nektek agyatokra ment a hatalom! Nagyon igyekeztek kifelé Európából. Jövő tavasszal majd elválik, európai kultúrnép maradunk-e, vagy keblére ölel bennünket a napkeleti kipcsak-türk rokonság.

Kapcsolódó

 

szegény

One thought on “Honnan is tudná szegény, hisz‘ olvasni is alig tud! – Deutsch Tamás fideszes EP képviselő parányi agya elborult

  • Egy biztos, ennek a szerencsétlen országnak soha, de soha nem volt még ennyire elmebeteg, aljadék kormánya. Bár a –kormány–szó nem egészen passzol, mert a kormány egyszemélyben orbán. Körülötte megélhetési bólogatójancsik, és láncoskutyák csapata a biodíszlet. Itt minden kis fiszfasz dologról orbán dönt. Arra kíváncsi lennék, hogy azt vajon ezek közül melyik idióta találta ki, hogy Brüsszel azt akarja, hogy az óvodákban-iskolákban LMBTQ-s aktivisták világosítsák fel a gyerekeket. Ez nettó hazugság, mint ahogy az aljas, undorító pedofiltörvényük is az. Jogászok nyilatkoztak, hogy senki nem érti a népszavazás kérdéseit sem, mert amire a kérdések utalnak a gyerekekkel kapcsolatban, azok egytől egyig jogilag szabályozva vannak. Azaz, orbánnak át kéne néznie a már meglévő törvényeket, mert baromira nincs képben jogász végzettsége ellenére. És/vagy, szándékosan játssza az idiótát, mert a fidesz-birkát valami gyűlölködős izével etetni kell. A sok aljas dolog, amit ez a maffia-banda tesz, elkövet, arról azért már a világon sokhelyen tudnak, és a láncoskutyáknak most itt van Hamilton, és Vettel, most az egész kutyafalkát rájuk uszította a gazdi, és egymást túl ugatva, acsarkodva igyekeznek neki megfelelni pár juti-falatért. UNDORÍTÓ!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük