Bayer Zsolt szigorúan magyarul, hazai használatra beszólt Hamiltonnak, meg “a többinek” – Javasoljuk a “Nemzeti Hamilton Konzultáció” elindítását!

A Forma1-es brit világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája közösségi oldalán mondta el “vérfagyasztó, felháborító, meg különben is pfujjjj” véleményét a magyar kormány júniusban 157 igen szavazattal, 1 nem ellenében elfogadott melegellenes kiegészítéssel fűszerezett törvényével kapcsolatban. Például azt írta: “mindenki megérdemli a szabadságot, attól függetlenül, kit szeret, vagy hogyan identifikálja magát”, meg azt, hogy “elfogadhatatlan, hogy azok, akik a hatalmon vannak ilyen törvényt hoznak”. Tényleg hátborzongató a pasi, hergel, gyűlöletet kelt, beavatkozik a családok életébe! Ja, nem, az a regnáló magyar kormány!

“Égtelen haragra gerjedt” a NER apraja, nagyja

Varga Judit igazságügyminiszter elsők között pikírtkedett Hamiltonnal:

Németh Szilárd államtitkár két pörifőzés között szólt hozzá:

Deutsch Tamás sem maradt ki a szórásból:

“Lewis Hamiltonnak van 7 világbajnoki győzelme, van lovagi címe, van szivárványos véleménye, nincs viszont még gyermeke”

állapította meg a Facebookon a fideszes EP-képviselő, akinek nincs világbajnoki győzelme, lovagi címe, de szintén van véleménye, továbbá három házasságból és egy házasságon kívüli viszonyból öt gyermeke.

…és jött Bayer Zsolt…

“Nagypapám mondása volt: „Kisfiam, hülyének lenni a legkönnyebb…” Tudja Hamilton, ez magának szól most leginkább. Maga a legkönnyebb utat választotta: BLM-rajongó, együtt halad a fősodorral, imádja a cancel-„kultúrát”, és felült az LMBTQ bűzös, ocsmány, semmibe robogó vonatára. S mindezekből következően ideböfög nekünk valami baromságot, úgy, hogy fogalma sincs semmiről, a vonatkozó törvényt nem olvasta, legfeljebb a The Sun címlapjáról szedi és szedte „ismereteit”. A maga megnyilvánulása pont annyira releváns, annyira hasznos és értelmes, mintha holnap én indulnék maga helyett a futamon.

Egyszóval: maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye.

De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát „nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember”… Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!

Ott pofázzon bele a helyi homokosokra vonatkozó törvényekbe és szokásjogokba, ne nálunk beszéljen hülyeségeket és ócska hazugságokat a pedofil törvényről, rendben? És szóljon a magához hasonló Vettel haverjának is, hogy Bahreinben tüntessen látványosan szivárványszínű cipellőben, mert ott legalább, na…

És ha ezzel végeztek, azt is megdumálhatják majd egymás között, és bevonhatják sportoló társaikat (pl. az EB-n szivárványos karszalaggal pályára lépő Neuer német kapust) , hogy nem fogadják el ezentúl a Quatar légitársaság szponzorpénzét, mert hát ott sem annyira rózsás ám homokosnak lenni. Na, ha mindezzel végeztek, akkor majd újra dumcsizunk.

Addig: Hódolat és csönd. Világos? (Amúgy jó versenyzést…)”

Gábor György vallásfilozófus reakciója

“A Fidesz ötös számú agitpropos komisszárja előbb idézve nagypapája mondását, miszerint

“Kisfiam, hülyének lenni a legkönnyebb”, sietve lehülyézi Hamiltont, majd nagypapa bölcsességét kiegészíti azzal, hogy Hamiltont – a maga megszokott rokokós stílusában – “ócska gyávának” is nevezi, mondván, hogy “legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!”

A helyzet az, hogy az ötös számú komisszár mindjárt beteljesítette az életre szóló nagyapai útravalót, s rögtön önmagán verifikálta a családi örökséget:

tényleg könnyen sikerült hülyének lennie, miután nagy hevületében csak arról az apróságról feledkezett el, hogy Bahrein nem, ám Magyarország (legalábbis még) az Európai Unió tagja.

Igaz, Magyarország hatalmi apparátusával, törvényhozásával, igazságszolgáltatásával és kiváltképp agitpropos, “könnyen hülye” kiszolgálóival sok vonásában egyre jobban emlékeztet Bahreinre.”

Másik posztjában így ír:

“Nemzeti Hamilton Konzultáció

Vannak, akik azt mondják, hogy Lewis Hamilton autóversenyezni érkezett Budapestre, s a volán mellől kívánja megrontani a magyar gyermekeket, Soros György pénzéből, miközben átengedi Gyurcsánynak a kormányt. Mások szerint viszont Hamilton a brüsszeli bürokraták képében gyermekeket megrontani jött Magyarországra, s megrontás közben kíván autót vezetni.

Ön mit szeretne inkább? Ha Hamilton megrontaná a kiskorú gyermekét, megerőszakolná asszonyát és lányait, elfoglalná munkahelyeinket, különös tekintettel az ápolónőkre, a műtősökre, a betegszállítókra, a könyvtárosokra és a biológia – földrajz szakos tanárokra, vagy ha Orbán Viktornak köszönhetően megkapná Hamilton versenyautóját, valamint évi jövedelmének százötvennyolcszorosát?”

Cseri László fotóművész szerint….

 

hamilton

3 thoughts on “Bayer Zsolt szigorúan magyarul, hazai használatra beszólt Hamiltonnak, meg “a többinek” – Javasoljuk a “Nemzeti Hamilton Konzultáció” elindítását!

  • Erre nem lehet mit mondani. Ez bizony az orbáni fidesz színvonal. Az ember már szégyelli, hogy magyar. Vargajuci, némethsziszi, bayer, és a többiek folyamatosan lejáratják az országot. Ezzel az idióta homofób törvénnyel bizony óriási bakot lőttek. El se gondolkodnak azon, hogy mekkora baromságot hoztak össze, ehelyett aki kritizálni meri az elmeroggyant törvényüket, azt felváltva szidalmazzák. Legjobb a kokszos dajcstompié, aki még azt is megjegyezte, hogy Hamiltonnak még gyereke sincs. Nos, kedves tompi, miután Hamilton 36 éves, bárhány gyereke lehet még, remélhetőleg nem olyan módon, mint dajcsnak, hogy a három, vagy négy(?) feleségnél elpottyantott egyet-kettőt. Kíváncsi vagyok, hogy ez az elmebeteg banda meddig járatják le saját magukat, és ezen keresztül az országot, és lakóit.Reményeink szerint jövőre eltakarodnak az életünkből. Épp elég kárt okoztak az országnak eddig is. Orbán garázdálkodását sok-sok év lesz, mire kiheverjük

  • MOcskos szemét zsidó és még ö vádaskodik, aki a saját véreit tagadja,aljas szemét mocskosszájú proli

  • Hamilton vajon dolgozott kommunista újságíróként,volt-e liberális párt tagja,szeretett volna ingyen lakáshoz jutni a várban vagy saját tehetségéből lett gazdag ember? Olyan valaki ne kritizálja aki olyan,mint egy kaméleon!Bayer úr (elvtárs) ha érdeke úgy kívánja a legnagyobb bolsevik lesz az országban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük