Erre biztos nem gondolt! Lewis Hamilton ellenállásra szólítja fel az Orbán-kormánnyal szemben a magyarokat! - Városi Kurír

Sorting by

×

Erre biztos nem gondolt! Lewis Hamilton ellenállásra szólítja fel az Orbán-kormánnyal szemben a magyarokat!

Lewis Hamilton sokszoros Forma1-es világbajnok váratlan nyilatkozatot tett: kormányellenes fellépésre szólítja fel a magyarokat a közösségi oldalán a Magyar Nagydíj előtt, így fejezve ki szolidaritását a magyar LMBTQ+ közösségekkel. 

Hirdetés

Ne tűrjétek!

A pilóta a 24 óráig elérhető bejegyzésében a szolidaritását fejezte ki azokkal mellett, akiket érint az anti LGBTQ+ törvény. Hamilton azt írta, hogy gyáva és elfogadhatatlan dolog, hogy azok, akik a hatalmon vannak ilyen törvényt hoznak.

“Mindenki megérdemli a szabadságot, attól függetlenül, kit szeret, vagy hogyan identifikálja magát”

– írta az Instagram-bejegyzésében. A poszt végén arra kérte a magyar embereket, hogy a népszavazáson úgy szavazzanak, hogy megvédjék az érintett emberek jogait, ugyanis a támogatásra most minél inkább szükségük van.

varosikurir 225011596 1795984047413211 5285814952815064114 n

Lewis Hamilton hamarosan Magyarországra látogat a Hungaroring kapcsán, bejegyzésének apropója pedig a júniusban elfogadott melegellenes törvény.

A magyar országgyűlés június 15-én 157 igen szavazattal, 1 nem ellenében elfogadta a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról szóló törvényt, ami hatalmas felháborodást keltett az országban és szerte a világban. Az Európai Parlamentben is össztűz alá vették a törvényt. Több uniós vezető is kifejezte az aggodalmát azzal kapcsolatban, hogy ezzel a törvénnyel a kormány túl messzire ment. Orbán Viktor és a kormány azonban úgy gondolja, hogy a szülő feladata eldönteni, hogy a gyermek, hogyan ismerkedik meg a szexualitás kérdéskörével.

“Az államnak pedig az a dolga, hogy megteremtse a feltételeit annak, hogy a szülők ezeket a jogaikat valóban gyakorolni tudják. Ez egy gyermek- és szülővédelmi törvény”

– mondta korábban Orbán Viktor – írta a Blikk.

Kapcsolódó

 

lewis hammilton

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

 • 2021.07.29 - 15:29
  Közvetlen hivatkozás

  Igaza van, minden normális intelligens magyarnak kutya kötelessége lenne a fidesz és a mocskos csaló korrupt kormány ellen fellépni, meddig türi ezt a nép:? elég volt OV hataloméhes piszkos dolgaiból, egy büdös cigány hóborjait türni immár 11 éve //

  Válasz
 • 2021.07.29 - 18:51
  Közvetlen hivatkozás

  Jé, ez a térdelős feka látott már térképet, és tudja hogy van egy Magyarország is ?

  Válasz
 • 2021.07.29 - 20:26
  Közvetlen hivatkozás

  Ki a faxom ez a kis kötsög?? Már nem azért….de mi hatalmazza fel ezt a senkit aki jobban tenné, hogy annak örvendjen, hogy egy civilizált államban élhet az agyhiányos fejével mint kisebbség és nem kéne más országokzág belpolitikájába beleverni a szaros orrát. Örvendjen annak is, hogy egyetlen kokszosként az F1-ben még ott lehet pofánvágás nélkül. Húzza be a farkát amíg még a lelátóról valaki egy szaros-zacskót a pofájába nem tol.
  Nehogy már azt higgye, hogy ha a jelen legjobb autóban megtűrik a szaros seggét akkor már ő a világ kö
  zepe!! Az elmúlt futam után fogja be a pofáját mert sortolóként megbukott, emberileg? pedig ő egy O. Mi a faxot keres Mogyoródon ezek után? Rohadna meg az első kanyar után a falban!!!!

  Válasz
 • Visszajelzés: Bayer Zsolt szigorúan magyarul, hazai használatra beszólt Hamiltonnak, meg "a többinek" - Javasoljuk a "Nemzeti Hamilton Konzultáció" elindítását! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.