Hoppá! Ez a 7 csillagjegy híresnek született

Alighanem minden csillagjegy erre vágyik titokban. Híressé válni lehet véletlenül, hosszú évek kemény tervezőmunkájának és építkezésének eredményeképpen, ám bárhogy is történjen, a hírnév mindig vonzó és varázslatos. Az is tény, hogy nem való mindenkinek az ismertség. Melyik csillagjegyek azok, akiknek jól áll a hírnév, és a leginkább lubickolnak benne?

Vannak bizonyos karakterjegyek, melyek a figyelem középpontjába repítik az embert, ahonnan már csak egy lépés a hírnév kapuja. Természetesen nem csak ők tehetnek szert hatalmas ismertségre, de bizonyos csillagjegyek nagyobb eséllyel válnak híressé.

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mindannyian tudjuk, hogy az Oroszlánok keresik a hírnevet, ám az nem ennyire köztudott, hogy a csillagjegy szülöttei nem csak áhítoznak a figyelemre és a reflektorfényre, hanem ha egyszer megszerezték, nagyon jók a hírnév megtartásában is, hiszen képesek folyamatosan szállítani azokat a híreket saját magukkal kapcsolatban, amik ébren tartják irántuk az érdeklődést. Ez jelentős erőfeszítést és sok munkát igényel, így meg is érdemlik a sikert, hiszen természetüknél fogva igyekeznek megadni az embereknek, amit akarnak. Nem kaphatod meg mindig, amit akarsz, mondta Mick Jagger, egy jól ismert Oroszlán, ám ha elég keményen próbálkozol, megkaphatod, amire szükséged van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük