Hordozzák a véres kardot

Úgy gondoljuk hogy minden várakozás ellenére sincs vége e a kampánynak. Ez a nap tartogat még meglepetéseket a gyanútlan szavazóknak, és nem csak azt ki nyer és ki veszít. Lássuk, hogy ír a dologról Lendvai Ildikó.

A Fidesz-kampány hangot váltott

Ez már a 3. szakasz. Először gúnyosan legyintgettek, alkalmatlan hülyéknek mutatták be az ellenzéki kihívókat. Aztán a támogatások megvonásával fenyegették a renitens települések lakóit. Egy-két napja viszont itt a véres kard körbehordozásának korszaka: csatába szólítják a híveiket. Főleg Budapesten tört ki a pánik. Sehol egy bohócplakát,a fölényes vigyor leolvadt: az ellenzék pojácából veszélyes szörnyeteggé változott. A Pesti Srácok vezércikkben ijesztget: „Olyan nehéz felfogni? Budapest késélen táncol. Orbitális pofonba szaladhat bele Budapesten a nemzeti oldal. „Ha Karácsony győz, el leszünk ásva.”
Nem azért mondom, fiúk, de a politikai ellenfelek elásását inkább nálatok szokták egészen konkrétan igényelni. Nem emlékeztek Bayer Zsolt barátotokra, aki szerint csak az a baj, hogy túl keveseket ástak el az orgoványi erdőben?

Győr után

Páran meginogtak, belőlük kell kicsikarni egy pánikszülte szavazatot: „Ez az utolsó pillanat, hogy a fővárosi jobboldaliak…minden mozdítható családtagjukat, épeszű ismerősöket kézen fogva elrobogjanak választani”
Kiderül, hogy az ellenzéki szavazók (már nemcsak a jelöltjeik!) sötét egy társaság: „vasárnap minden liberális, zöld, kommunista, anarchista és jobbikosból lett ballib elmegy majd szavazni.” „Ők azok, akik őrjöngenek”.Remélem, mindenki megtalálta a rá illő kategóriát. Én valószínűleg anarchista-liberális kommunista vagyok, némi zöld őrjöngéssel.
A vezércikkhez fűzött kommentekben még szigorúbb az ítélet:

  • Szégyellném magam, ha budapesti volnék..Bűnös város.
  • Baloldali söpredék, fizikailag sajnos nem lehet kiirtani őket (bárcsak lehetne)!
  • Különösen a zsidókra kell vigyázni, mert „bennük van a kommunista szellem, és a baloldalra fognak szavazni”.

Már nem elég a Kubatov-lista. Mumust kell csinálniuk belőlünk mindnyájunkból, hogy a dezertálni készülő Fidesz-szavazók újból bezupáljanak a seregbe. Nyugtasd őket, beszélj velük. De főleg gyere el szavazni. Az övéik, szegények, ott lesznek…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük