Bulvár

Horoszkóp: a novemberi szerelem aranyat ér! – Egetrengető szerelmek a láthatáron….

Horoszkóp: a novemberi szerelem aranyat ér! - Egetrengető szerelmek a láthatáron....
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sok feszültség kihathat most a kapcsolatainkra is, ám ha nem hagyjuk, hogy eluralkodjanak rajtunk, akkor minden egyenesbe jön hamarosan. Íme havi előrejelzésünk, a nagy novemberi szerelmi horoszkóp.

Kos

Novemberben sem tudsz igazán lazítani, a munkahelyi feszültség problémáidnak a legnagyobb forrása. Kevesebb idő jut a párodra, a vele töltött időt sem tudod maradéktalanul élvezni. Folyamatosan az elmaradt kötelezettségeiden kattogsz, ez pedig kiélezi a köztetek levő egyre nagyobb feszültséget. Ebben a hónapban az lenne a legfontosabb feladatot, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánélet és a munkád között. Próbáld meg jobban beosztani az idődet!

Bika

A hónap során rengeteg meghitt, romantikus és szerelmes pillanatot élhetsz át. Ettől függetlenül fáradtnak, kimerültnek érezheted magad, ami miatt nem tudod teljesen átadni magad a szerelemnek. Mintha az elmúlt időszak minden nehézsége ebben a hónapban nehezedne a válladra. Ne hagyd, hogy a fáradság akadályozza a szerelmi életedet. Próbálj meg minél több otthoni kikapcsolódást beiktatni, amit kettesben tölthetsz a pároddal. Ha egyedülálló vagy nagy eséllyel a hónap végén megtalálhat a szerelem.

Ikrek

Ebben a hónapban csupa jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben. Rengeteg lehetőséged lesz átgondolni, megbeszélni életednek, kapcsolatodnak fontos kérdéseit. Fontos lenne, hogy ebben az időszakban lassíts, figyelj az érzéseidre, belső hangodra, keresd meg az esetleges félelmeid vagy bizonytalanságod valódi okát. Ebben a hónapban feljöhetnek régi emlékek, érzések, amik talán túlságosan felkavarhatnak. Akár egy érdekes találkozásban is részed lehet a múltból valakivel.

Rák

Komoly fordulat várható a magánéletedben. Ez az időszak felkavaró érzelmeket hozhat, előtörnek az elfojtott, régóta gyűjtött sérelmek, megbántódások. Most minden a felszínre törhet, amit már régóta cipelsz a lelkedben. Ha fontos neked a párkapcsolatod, akkor érdemes időt szakítani egy komolyabb beszélgetésre. Amennyiben párkeresésben vagy a régi csalódások emlékei, meggátolhat, hogy új kapcsolatot alakíts ki.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Olvasna még horoszkópot? Kattintson!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!