Horoszkópod mondja! Ilyen a kapcsolatod a pénzzel – Magadra ismersz?

A pénz a legtöbb embernek az életében nagyon fontos szerepet játszik. Hiába mondjuk, hogy a pénz nem boldogít, hiszen tudjuk, hogy, ha nem is boldogít, de kiszámíthatóbbá, nyugodtabbá teszi az életünket. Nézzük a horoszkópot, melyik csillagjegy milyen kapcsolatban áll a pénzzel!

Kos

Mindig tudja, hogyan tud elegendő pénzre szert tenni. Így a váratlan kiadások, vagy fontos beruházások sem jelentenek akadályt számára. Különös képessége van arra, hogy hogyan szerezzen pénzt, azonban nem mindig tud kellőképp takarékoskodni vele.

+ meglepetés napi horoszkóp!

A mai nap nem ígérkezik valami bíztatónak, ugyanis, bizonyos kellemetlenségek miatt, már a délelőtti órákban meglehetősen kimerült lehet. A kifejezetten nyűgös hangulatában ma az is közre játszhat, hogy mostanában esetleg kiábrándulhatott valakiből, akire eddig őszintén felnézett, s így egy jó kapcsolat mellett, nagy eséllyel, egy példaképet is elveszített, ami szintén nem könnyű, sőt, egyenesen illúzióromboló. Fel a fejjel, kedves Kos! A holnap már sokkal többet ígér!

Bika

Szereti a luxust, a kényelmes életet, és természetesen a pénzt is. Kitartó, sokat dolgozik, és megharcol azért, hogy minél több pénze legyen. Nem szeret kölcsön adni, és ezt is általában garanciához köti. Pénzét művészetekre, élvezeti cikkekre, kulináris különlegességekre költi.

+ meglepetés napi horoszkóp!

Egy régóta várt, talán romantikus jellegű találkozás ma, a nagy készülődés ellenére hirtelen elmaradhat, esetleg nem azt az eredményt hozza, ami tőle elvárható lett volna, így, könnyen kétségek merülhetnek fel önben, kedves Bika, eme kapcsolat jövőjét illetően. A mai nap azonban korántsem alkalmas a döntéshozatalra, így inkább várjon még pár napot, egy-két további fejleményt, s csak aztán határozzon.

Ikrek

Dinamikus, rugalmas, és jó kommunikációs képességgel rendelkezik. Ezek mind hozzásegítik ahhoz, hogy felfedezze a legjobb pénzforrásokat. Gyakran váltogatja a munkahelyét, és a pénzzel sem tud igazán jól bánni. Sokat költ utazásra, könyvekre, tanfolyamokra.

+ meglepetés napi horoszkóp!

Egy váratlan látogató ma előre nem várt, kellemetlen híreket hozhat, ám, első körben fogadja fenntartással a hallottakat, vagy legalábbis, ne vegye készpénznek, amit az illető mond. Ami a szerelmet illeti, ma nagyon tüzes hangulatba kerülhet, ami fokozhatja amúgy sem kicsi szexuális étvágyát, azonban most kétséges, hogy akad-e környezetében egyáltalán olyan alkalmas partner, akivel kiélhetné szenvedélyét. Ha nem, ne érje be kevesebbel, inkább fogadja el, hogy ez most bizony önben marad!

Rák

Nagyon óvatos, ha pénzről van szó. Nem szereti, ha elfogy a pénze, és retteg a váratlan kiadásoktól. A bizonytalanságtól kiborul. Betegesen ragaszkodik a pénzhez, és spórol. Az elegendő pénz jelenti számára a biztonságot.

+ meglepetés napi horoszkóp!

Ma egy váratlan levelet, telefont, esetleg más típusú megkeresést kaphat egy nagyon jó barátjától, esetleg szerelmétől, vagy szeretőjétől, amelyben ez az illető, egy meglehetősen szokatlan vallomást tesz ön felé. Az első döbbenet ellenére, próbálja meg ne azonnal lereagálni a dolgot, mert nem biztos, hogy jól értette a dolgot!

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük