Horoszkóp, ami hihetetlen, de igaz! Ezt a 3 dolgot tartsd be és 2022-ben minden a terveid szerint alakul!

Az Oroszlán fogadalmai

Az exed a múltad része

Oroszlán jegyűként fölösleges újra és újra felidézni az emlékeket, ereszd el most már a múltat. Lépj tovább a jelenbe, különben sosem találsz új szerelemre. Mi a helyzet az exeddel? Valószínűleg már új társ oldalán éli a mindennapjait. Ő továbblépett. Tedd meg te is ugyanezt.

Menj, ha menni akarsz

Ne vonakodj másik városba költözni. Ne hagyd, hogy a rutin annyira megszokottá váljon az életedben, hogy az új helyett belesimulsz a megszokásokba. Boldogtalanságod egyetlen oka, hogy félsz a változtatástól. Hidd el, valaki rád is nagyon vár már. De ehhez előbb meg kell mozdulnod.

Nem kell mindig a másik kedvében járni

Amikor a barátaid rászorulnak, te pátyolgatod őket, miközben lehet, visszatartod a saját könnyeidet. Nem kell mindig megjátszanod, hogy mennyire erős vagy, hiszen semmi rossz nincs abban, ha néha te is darabjaidra hullasz. Gondolj magadra is, aztán jöhetnek a többiek.

A Szűz fogadalmai

Tanulj meg felelősséget vállalni

Amikor valami rosszul sül el, vegyél egy mély lélegzetet, és vállald a következményeket. Ne másokat okolj a hibákért, egyedül csak magadnak tehetsz szemrehányást bármi is történt veled.

Hajtsd végre a céljaidat

Ébresztő! Elég az álmodozásból, eljött a tettek ideje, különben lőttek a nagy álmoknak.

Legyél bizakodóbb

Szűz jegyűként hajlamos lehetsz a negatív gondolatokra. Amikor pesszimista vagy, rossz dolgok is történnek. Módosíts a filmeden, 2022-ben engedd, hogy végre happy enddel végződjön. Hidd el, megérdemled.

A Mérleg fogadalmai

Róma sem egy nap alatt épült fel

Mérleg jegyűként 2022-ben légy türelmes, és a kemény munka meghozza gyümölcsét. Kicsit többet kell most várnod, mint szeretnéd, de megéri. Ne gondold, hogy senki nem vette észre, milyen komoly erőfeszítéseket teszel.

Ne gyűlölködj

Bocsáss meg azoknak, akiknek érdemes, és menj tovább. A benned lapuló harag szétmarhat téged. Attól, hogy kiejted a bocsánat szót, vagy azt mondod, rendben, megbocsátok, nem leszel kevesebb. Sőt. Végre megtalálod a lelki békét.

Szeresd magadat

Miért gondolod, hogy te egy csődtömeg vagy? Hajlamos vagy mindenki mást magad elé helyezni, bármit kész vagy megadni nekik, figyelmet, szeretetet, ám a magadnak szinte semmit sem adsz meg. Miért? 2022 legfontosabb feladata, hogy jóindulatú légy magaddal szemben is.

A Skorpió fogadalmai

Ne akarj bosszút állni

Skorpió jegyűként képes lehetsz akár egy életen át haragot tartani. Ám ezzel csak azt éred el, hogy egyre rosszabbul érzed magad, nem találod a lelki békédet. Hidd el, boldogabb nem is lehetnél, ha megbocsátanál mindenkinek. 2022-ben ugye megteszed?

Nem számít, mit gondolnak rólad a többiek

Álarcot viselsz, mert attól rettegsz, a többiek nem szeretnek téged eléggé. Nem bírnád elviselni, hogy bárki is hasznot húzzon sebezhetőségedből, ezért inkább olyannak tetteted magadat, amilyen valójában nem is vagy, csupán azért, hogy megvédd magadat. Ezt azonban nem lehet büntetlenül csinálni, előbb utóbb elveszíted a valódi személyiségedet.

Ne aggódj

Az idegességed minden határon túlmegy már. Minden lépésedet ötször átgondolod, s ha jelentéktelen apróságot is észlelsz, összeomlasz. Ne aggódj, hagyd, hogy az élet menjen a maga útján, így leszel igazán sikeres és elégedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük