Bulvár

Horoszkóp, ami hihetetlen, de igaz! Ezt a 3 dolgot tartsd be és 2022-ben minden a terveid szerint alakul!

Köztünk kolbászol 5 csillagjegy, akiknek különleges élményekben lesz része! Te a 4., vagy a 6- vagy?
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nem kell több oldalas listát írnod, hogy mit szeretnél megváltoztatni 2022-ben, elég csupán három dologra koncentrálni és az életed komoly fordulatot vehet. S mi lenne ez a három fogadalom? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Fogj hozzá már ma!

A Kos fogadalmai

Engedd útjára érzelmeidet

Kos jegyűként hajlamos vagy elrejteni az érzelmeidet, s inkább elmenekülsz, lefoglalod magad bármivel, mint hogy szembenézz bármilyen érzelmi szituációval. 2022-ben változtass ezen. A menekülés helyett állj meg és gondold át, miként is érzel. Hidd el, bárhogyan is menekülsz az érzelmeid elől, előbb-utóbb utolérnek téged.

Javíts a párkapcsolatodon

Nem a párkapcsolat az erősséged. Ahelyett, hogy kimondanád, mit érzel a párod iránt, inkább csöndben maradsz. Egy kapcsolatban fontos a párbeszéd, lényeges, hogy párod tudomására hozd a valódi érzéseidet.

Mondd ki, hogy „szeretlek”

Nem olyan ijesztő a szó, hogy szeretlek. Hidd el, attól, hogy kimondod az érzéseidet, nem válsz sebezhetővé. Sőt, inkább gondolj arra, hogy ez az egyetlen szó milyen sokat jelenthet a párodnak.

A Bika fogadalmai

Hallgatni arany

Bika jegyűként néha nem ártana csöndben maradnod. Mindig a tiédnek kell lenni az utolsó szónak? Ugye, hogy nem…

Néha elég csak hallgatni a másikat

Van, hogy a másik nem igényel segítő kezet, csupán arra van szüksége, hogy figyelmesen meghallgasd. Nem mindig kell tanáccsal és véleményekkel ellátni a hozzád fordulókat, hiszen lehet, nem is ezért jöttek.

Koncentrálj a jelenre

Nem kéne folyton a jövő miatt aggódnod, hiszen épp ezért esel ki a jelenből. Amikor azon agyalsz, mit hoz a holnap, nem éled meg a jelen pillanatot. 2022-ben fogadd meg magadnak, hogy mindennap megállsz, és élvezettel szagolgatod a virágok illatát.

Az Ikrek fogadalmai

Keresd meg, mi érdekel igazán

Ikrek jegyűként valójában tudod, mi az, ami leköti a figyelmedet, hiszen pontosan ezt tanultad az elmúlt évben. Ám most, hogy már kellő ismerettel rendelkezel, hasznosítsd mindezt a legjobb tudásod szerint. Éld az életet úgy, ahogy megérdemeled.

Szabadulj meg azoktól, akik csak kihasználnak

Mindig akadnak olyanok körülötted, akik csak érdekből vannak veled, manipulálnak téged, rosszindulatúak veled. Próbáld ebből a szempontból beazonosítani őket, és ha teheted, igyekezz mielőbb megszabadulni tőlük. Nagy szívességet teszel magadnak, hiszen nem mérgeznek téged többé.

Gondolj magadra is

Tedd magadat az első helyre. Mindig másokra gondoltál, az ő a problémáira próbáltál megoldást találni, magad elé rangsoroltad őket minden tekintetben. Az idén változtass ezen, hidd el, így lehet igazán emlékezetes év 2022.

A Rák fogadalmai

Menj el a régóta halogatott útra

Rák jegyűként számtalan indokkal előálltál már, miért nem mész el erre az utazásra. Hidd el, minden a legnagyobb rendben lesz, nincs más dolgod, mint csomagolni. Felesleges túlbonyolítani a dolgokat, ha valami probléma merülne fel mégis, arra majd akkor reagálsz, amikor megtörténik.

Csak azt csináld, amit szeretsz

Ha olyan munkát végzel, amit gyűlölsz, hagyd abba minél előbb. Számtalan olyan lehetőség áll előtted, amivel csak élned kéne. 2022-ben még az is megtörténhet, valami olyanba vágod a fejszédet, amire korábban nem is gondoltál. Ne állj saját boldogságod útjába.

Ébredj fel, és éld az életed

Nem szalassz el csak azért lehetőségeket, mert bátortalan vagy, és nem mersz kockáztatni. Engedd, hogy az áramlás sodorjon téged, ragadj meg mindent alkalmat, ami csak az utadba kerül.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Olvasnál még több horoszkópot? Kattints!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!