Horoszkóp: az év utolsó hónapja felbolygatja mindenki életét

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

A kommunikáció, és a gondolkodás kerül a fő helyre számodra ebben a hónapban. Most rátalálhatsz a kreatív énedre, de romantikus randik is várnak rád. A következő év elején lehetőséged adódik arra, hogy közelebb kerülj az alternatív gyógyításhoz, fontold jól meg. Az is lehetséges, hogy most teljesedik ki az életed igazán. Ha belevágsz egy ilyen képzésbe, akkor csakis komoly szakember segítségét vedd igénybe, tanácsolja a horoszkóp.

Szűz

Itt az ideje, hogy egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektess a kiadásaid és bevételed ellenőrzésére. Ne költekezz felhőtlenül, mert akkor már az új év eleje fejfájással fog kezdődni. Az életed más területein szereted a rendszerességet, mindig előre jól megtervezed a dolgokat, de a pénzügyeidben néha kissé szétszórt vagy. Ne akarj mindig másoknak megfelelni, próbáld inkább a saját életed élni.

Mérleg

Az év végén a kommunikáció előtérbe kerül számodra, ha olyan területen dolgozol, akkor most komoly sikereket érhetsz el. Viszont, ha egy régi kapcsolatot akarsz megmenteni, akkor most könnyen meg tudjátok beszélni a dolgokat. Ha egyedülálló vagy, akkor sok esélyed van rá, hogy karácsony környékén találkozz az igazival. Tele lesz békével és harmóniával az életed az év hátralevő részében.

Skorpió

Békés és nehézségekkel teli időszak egyaránt lesz még decemberben, melyek összecsapásából igen különleges energiák születnek. Kissé nehezen küzdesz meg ezekkel a hatásokkal, de, ha nem veszed túl komolyan a dolgokat, akkor hatalmas fejlődés vár rád a tolerancia területén. Az önbizalmad is növekedni fog ebben a hónapban, így az új évben egy sokkal kiteljesedettebb személyiség leszel.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Horoszkóp: az év utolsó hónapja felbolygatja mindenki életét

  • Ez most nagyon igaz rám. Én nem nagyon szoktam ilyeneket olvasni és hinni benne de ebben most hiszek.
    Rák a horoszkópom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük