A Hosszú - Tusup páros átgyalogol a magyar úszósporton - Városi Kurír

Sorting by

×

A Hosszú – Tusup páros átgyalogol a magyar úszósporton

A szakítás bizonyos értelemben kudarc mindkét félnek, intelligenciától, empátiától függ, hogy miként tudják kezelni. Amikor azonban két ember viszonyától függ egy ország úszó sportja és annak utánpótlás-nevelése, akkor kifejezetten riasztó, ha nem tudnak felnőni a feladathoz. A Hosszú – Tusup párharc margójára.

Hirdetés

Mi közünk van ehhez?

Gazdasági okokra hivatkozva az Iron Corporation megszünteti az Iron Lady Arcanum képregény-sorozatot. A döntés racionális, piaci, nincs köze a pár magánéleti válságához – írták közleményükben, amiben tudatták az előfizetőkkel, hogy ennyi volt.

Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek. Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én „gyermekem” volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak.

Hosszú még hozzáfűzte:

Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében. A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra

Ennek némileg ellentmondani látszik a cég egyik alkalmazottjának nyilatkozata, akit a Best Magazin szólaltatott meg:

Mindenkit meglepett a döntés, hiszen decemberben még a jól menő vállalkozás távlati terveiről tárgyaltak. Épp karácsony előtt dobtak piacra új termékeket, még a létszámemelés is szóba került, Shane pedig még pár nappal korábban is a közeljövő feladatairól beszélt.

Amennyiben úgy tervezi a páros, akik a kormány maximális támogatását és kedvezményeit bírják, hogy egyik napról a másikra megszüntetik a szolgáltatásaikat, akkor rengetegen kerülhetnek kínos helyzetbe. Nem beszélve arról a tömérdek közpénzről, amit a Fidesz beletolt Csillebércbe és a szintén általuk működtetett úszóiskolába. A Városi Kurír beszámolt arról, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. emberei azért kaptak felhatalmazást a Fidesz által korábban sokat támadott „főúttörővel” való megegyezésre a Csillebérci Úttörőtábor megvételével kapcsolatban, mert a drága – összesen csaknem másfél milliárdba került, hogy a fél Margitsziget nagyságú területet teljes egészében visszaszerezze az úttörőktől – budai ingatlanon egy Hosszú nevével fémjelzett úszóakadémia létesítését tervezi a kormány.

Hosszú Katinka kimondta a boldogító nem-et?

 

Hosszú Katinka már a héten megkaphatja Csillebércet

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.