Ha a vásárlást a hosszú hétvégére időzítené, így lesznek nyitva a boltok!

Jó hír azoknak, akik nem hívei az előre vásárlásnak, vagy akik kerülni szeretnék a tumultust a hosszú hétvége előtt, hogy csak kedden lesznek zárva egységesen az üzletek. Lássuk, melyek miként nyitnak ki!

Mustra

Üzlete válogatja, hogy ki meddig lesz nyitva a négy napos hosszú hétvégén, de egy nap kivételével valamennyi bolt nyitva lesz. Mind a Tesco, mind az Auchan, továbbá a Lidl és az Aldi, illetve a többi élelmiszer-kereskedelmi üzlet honlapján található információk szerint a boltok a megszokott nyitva tartás mellett működnek a hosszú hétvégén, sőt október 31-én, Halloween estéjén is nyitva lesznek – írja a Világgazdaság, A bevásárlóközpontok és a plázák jellemzően este nyolc és kilenc között zárnak be, nagyon sok élelmiszerüzlet azonban tízig is nyitva van hétköznap.

Kivételt képeznek ez alól a kisebb vidéki városokban működő boltok, ezeken a helyeken korábban zárhatnak be.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Nem utolsó szempont….

A mostani hétvége kicsit lendíthet az utóbbi időben gyengécske forgalmon, illetve segítség lehet a vásárlóknak eligazodni a karácsonyi forgatagban. Tavaly például nem volt olyan hosszú hétvége, amikor ennyi idejük maradt a fogyasztóknak – nem is lett jó a karácsonyi kiskereskedelmi forgalom – írta a portál.

FRISS HÍREINK!