Az indiai horoszkóp, a karma szerint – erről árulkodik a csillagjegyed!

India egzotikus ország, ahogy a távol-keleti horoszkóp sem hétköznapi. Nemcsak a jövőt kísérli meg feltárni, azt is megmondja, lelked újjászületései miként hatnak jelenlegi életed következő éveire, évtizedeire.

Sorsod az indiai karma szerint

Az indiai asztrológia a vérmérsékletre és az előző életbe vetett hitre épít – erről árulkodik a csillagjegyed. Ha elfogadod, hogy több előző életed is volt (és mennyi lesz még!), valamennyi újjászületésed (karmád) tapasztalatokat ad a jövőre. Születésed dátumából megtudhatod, melyik jegy karmáját tekintheted érvényesnek a sorsodra nézve.

Vrishabha

  • 1944. április 3 -1946. október 1.
  • 1966. február 20 -1967 augusztus 19.
  • 1984. szeptember 12 -1986. április 6.

Szükséged van a romantikára. Erősen kötődsz a művészetekhez. Nem szereted sem a hanyagságot, sem a kicsinyességet. Sokat dolgozol. Bizalmatlan vagy és nem kedveled a szoros kapcsolatokat. Néha mégis megnyílsz mások előtt. Teljes szívvel esel szerelembe, szükséged van a romantikára. (Ez az egyik leghűségesebb jegy.)

Karma:

Egy másik életben erővel, bátorsággal és kitartással váltottad valóra álmaidat. A földön jártál. Ha valaki a válladra tette a kezét, a torkára léptél. Az energiáidat sokszor a szexualitásban élted ki. Ma a család jelenti egzisztenciád alapját. A félelem attól, hogy tévedsz, sokszor visszafogja a lendületed. Ha az elveszett drágakövet újból megtalálod, ismét habzsolhatod az életet.

Mesha

  • 1946. október 2 -1948. július 26.
  • 1967. augusztus 20 -1969 április 19.
  • 1986. április 7. – 1988. október 8.

Irány az érzékek birodalma. Szellemi képességeid segítik megvalósítani terveidet. Ambiciózus ember vagy, aki sosem ereszt le. Igazi kezdeményező, aki esélyes arra, hogy vezető posztot töltsön be. A legújabb autó, a legutolsó divat nagy híve vagy és sokat adsz a külvilág véleményére. A szerelemben vakmerő lehetsz, azonban az idő múlásával egyre hűségesebbé válsz. Talán találkozol egy olyan partnerrel, aki képes elkísérni vagy éppen elvezetni az érzékiség birodalmába.

Karma:

Egy másik életben az emberek itták a szavaidat, szinte legyőzhetetlen voltál. Magaddal hoztad az erős és mély karaktert. De az élet arra kényszerít, hogy mindent megkérdőjelezz. Ma még csodálnak, holnap már kritizálnak. Amikor talpra állsz, megérted majd a hibáidat. Ez fájdalmas lesz, de a javadra válik. A szerelemben sosem lesz teljes biztonságérzeted, s ez féltékennyé és kisajátítóvá tehet.

Mina

  • 1950. július 27 – 1952. március 28.
  • 1969. április 20 – 1970 november 2.
  • 1988. október 9. – 1990. június 20.

Kimagaslóan találékony. Olyan vagy, mint az óceán. Diszkréció mögé rejted természetes büszkeséged. És ha nem mered megközelíteni a többieket, eléred, hogy ők jöjjenek. Nem teszel meg mindent álmaid megvalósításáért. Kár, mivel kreativitásod kimagasló. Minden adu a kezedben van ahhoz, hogy sikerüljön az életed. Ha megbuksz, arról csak te tehetsz.

Karma:

Eltéríthetetlenül követted azt az utat, amit kijelöltél magadnak. Számító voltál. Hazudtál is azért, hogy megszerezd azt, amit kinéztél magadnak. Ebben az életben elveszítettél mindent, néha még az ambícióidat is. Megérzéseid sokat segítenek. Már nem tudsz hazudni. Ha nem akarod megmondani az igazat, inkább hallgatásba burkolózol. A szerelemben sokan akarják megfejteni tekinteted titkát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük