A hirtelenjében kerítésen belül közpénzből előállított “gazdasági elit” ugyan számszakilag létezik, de a valódi polgári attitűdöt elfelejtették beléjük programozni. Persze ez az, ami nem jár a közmilliárdhoz, ezt otthonról kell hozni és a programozók sem ismerik, honnan is tennék?

A polgár-gyártó sem ismeri, hogyan is adhatta volna ukázba alattvalóinak?

Polgár András üzletember tizenkét éve döntött úgy, hogy befejezi a napi operatív munkát és szervezett keretek között adományoz. Létrehozta a Polgár Alapítványt, amely már több mint másfél milliárd forintot költött jótékony célra – írta a szinhaz.org.

- Hirdetés -

Színházak mecénása….

Polgár András közösségi oldalán fogalmazta meg gondolatait a kultúr-tao eltörlése után kialakult helyzetről:

“Intézményesen megloptak. Azok a derék törvénykezők, akik kieszelték, hogy a független, progresszív színházakat elpusztítják. Jogsértőn, visszamenőleges hatállyal. Néhányad-magammal megelőlegeztük a TÖRVÉNY által garantált bevételt, amitől – TÖRVÉNYtelenül – megfosztva, az Adós nem fizethet. Ezenközben a lopott pénzt nímand beámterek (mert erősebb, ámde hitelesebb jellemzésre ők nem érdemesek) osztogatják csatlósoknak.

Eddig kussoltam

(hahh, mintha felszólamlásom bárkit is érdekelne), mert méltóságon alulinak éreztem fokozni a sátán örömét a magam (anyagi) keservével. Leírtam a veszteséget, mint már annyi mást e kiszolgáltató világban. De ma azzal szembesültem, hogy pótolhatatlan kulturális értékek vesznek el a lopás következtében. Az előadásokat sorra le kell venni a műsorról. Ez innentől fogva nem egyszerű „magán-veszteség”. Ez a magyar emberek ellen elkövetett bűncselekmény immár. Azok ellen, akiknek a színház teszi elviselhetőbbé ezt a minket körülvevő szörnyűséget. És így már az is világos, mivégre ez az ép ésszel megmagyarázhatatlan gazemberség.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét