Itt a rágalomária!

Ahogyan Lendvai Ildikó a Városi Kurírban figyelmeztetett, a kormány törvényjavaslata ellen fellépő és a sürgősségi tárgylást leszavazó parlamenti ellenzék lesz a bűnbak a következő napokban.

Miniszter az álságos ellenzékről

Ez olyannyira igaz, hogy már Varga Judit igazságügyi miniszter már hétfő este elkezdte a rágalomáriát.

Érthetetlennek nevezte az ellenzék „álságos” és „felelőtlen” magatartását Varga Judit igazságügyi miniszter hétfő este az M1 aktuális csatornán azzal kapcsolatban, hogy az ellenzék nem járult hozzá a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslat házszabálytól eltérő tárgyalásához.

A kormány március 11-én hirdette ki a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetet. A rendelet tizenöt napig, március 26-ig marad hatályban, azután a kormány már csak az Országgyűlés felhatalmazása alapján hosszabbíthatja meg a rendelet hatályát.

„Varga Judit szerint a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslat ellen jól összehangolt támadás indult. Míg a korábbi napokban még konstruktív hétpárti egyeztetés folyt a parlamenti pártok között, addig hétvégén beindult a „liberális-Soros kórus”, a jól ismert szereplők álhír, fake news terjesztésbe kezdtek, ami – mondta a miniszter – súlyos és szégyenletes.”

A fidesz.hu sem volt rest és alig egy órával a szavazás után máris megkezdte az agymosást és a valótlan hír terjesztését.

Aki nem támogatja a kormányt, a családosok ellen van

Hamarosan színpadra lépett a „civil” nagycsaládosok egyesülete is.

Aki a koronavírus-járvány idején nem támogatja a kormányt, az a családosok ellen van – jelentette ki Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke.

Az elnök azt mondta, most összefogásra van szükség, és a helyzet közös megoldására.

Most az kell, hogy csökkenjen a bizonytalanság, és olyan körülmények legyenek, amiben a családok jobban tudnak teljesíteni, dolgozni – fogalmazott.

Dömötör Csaba a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatról elmondta:nem igaz az ellenzék egyik fő felvetése, hogy a kormány teljhatalmat kap

Világosan ott van az előterjesztésben, hogy a rendkívüli jogosítványok a járvány megelőzésére, felszámolására és a káros gazdasági hatások kivédésére szolgálnak – mutatott rá az államtitkár, hozzátéve: a szakorvosok se tudják megmondani, hogy hány hónapos küzdelemre kell berendezkedni, és ezért sem szerepelhet konkrét határidő a javaslatban.

Dömötör Csaba azt mondta, hétfőn kiderült, hogy milyen széles a politikai összefogás a járványellenes küzdelemben. Sajnos az ellenzék nem gondolja úgy, hogy félre kellene tennie a pártpolitikai megfontolásait – tette hozzá.

Forrás: MTI

3 thoughts on “Itt a rágalomária!

  • Még most sem tudjátok abbahagyni a politikát. GYÖKEREK!!!

  • Mindegyikre.!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük