Ízlelgessék: Puzsér főpolgármester – bejelentkezett!

Úgy tűnik, ha szerda, akkor főpolgármester-bejelentkezés. A délelőtt az Orbán-Tarlós tandem újra összebútorozása jegyében telt, az ellenzékbe szorult oldal újra tököl és mismásol, az éj leple alatt pedig Puzsér Róbert közleménye tudatta, hogy ő is aspirál a posztra.

Vegyes súlycsoport ….

Puzsér Róbert ígérete szerint nem egyik, vagy másik párt győzelméért fog dolgozni,

„hanem egy élhető Budapest megteremtéséért”: ezt jelenti a program alapját jelentő „Sétáló Budapest” koncepció.

Tarlós István a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz. Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog, én azonban nem a személyét és nem a politikai pártját kívánom kihívni. Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára”

-írja Puzsér

„Egy olyan nagyvárost képzelek el, amely nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere. Azért hívom ki Tarlós Istvánt, mert Budapest az otthonom – az ember pedig igényes az otthonára.

Puzsér egyetlen programpontja a Sétáló Budapest víziója

– vagyis hogy legyen Budapest belső városrésze összefüggően besétálható és teljesen autómentes.

Az új jelentkező támogatásáról az index.hu információja szerint már több ellenzéki pártban is elkezdődött a gondolkodás. Az MSZP-s Molnár Zsolt az Azonnalinak beszélt arról, hogy ha egy előválasztáson Puzsért támogatnák, a szocialisták beállnának mögé, az LMP-s Ungár Péter pedig az ATV-ben beszélt arról, hogy Horváth Csabát és Karácsony Gergely jelöltségét nem támogatná, de Puzsérról lehet szó.

Kapcsolódó

Orbán-Tarlós kombó

Végre valamiben egységes a baloldali ellenzék: Tarlóst Orbán bábjának tartja

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük