Jávor Benedek: “bizony Tomi, előfordul, hogy valaki nem csak azért jön Brüsszelbe, hogy szénné csapassa a lájfot tesó…”

Az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójában kezdeményezték Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kizárását, mert “döbbenettel és növekvő türelmetlenséggel figyelik a Fidesz EP-képviselőinek radikalizálódását”.

Deutsch Tamás delegációvezető nemrégiben a Gestapo és az ÁVÓ érveléséhez hasonlította Manfred Weber frakcióvezető egyik megjegyzését

Az érintett most a Magyar Nemzetnek reagált a vele kapcsolatos hírekre.

“Harminc évvel ezelőtt a kommunisták Prágában bezártak, most pedig Brüsszelben egyesek kizárnának. Ilyen, ha az ember kiáll a szabadságért és a hazájáért”

– mondta Deutsch Tamás a kormányközeli lapnak. Szerinte

amennyiben valóban létezik ilyen kizárási kezdeményezés, akkor az viccnek is durva és tökéletesen megmutatja, miért kell minden eszközzel elutasítani a készülő büntetőmechanizmust. Ugyanazt akarják ugyanis csinálni majd Magyarország ellen, amit most néhányan ellenem terveznek. Politikai okokból büntetnének.

Deutsch szerint a kizárási kezdeményezés egy újabb politikai fenyegetés,

ami kimeríti a politikai családon belüli erőszak fogalmát.

“Én sosem intéztem személyes támadást egyetlen párttársam ellen sem, egy tervezett eljárásrendet kritizáltam”

– mondta a képviselő, hozzátéve, hogy tavasszal Donald Tusk, a pártcsalád elnöke egyenesen lenácizta Orbán Viktor miniszterelnököt.

Forrás

Jávor Benedek közösségi oldalán üzent az Európa parlamenti képviselőnek:

“A nap csúcsa mégiscsak Deutsch Tamás rácsodálkozása, hogy egy politikai frakcióban (Néppárt) politikai okokból kritizálják őt. Bizony Tomi, előfordul, hogy valaki nem csak azért jön Brüsszelbe, hogy szénné csapassa a lájfot tesó, amíg le nem halásszák egy ereszcsatornáról, hanem politizálni. Például elmondani, hogy nem óhajtanak egy politikai közösségbe tartozni mindazzal, amit a magyar kormány és Deutsch Tamás képvisel. Ennyi!”

figyu

2 hozzászólás

 • 2020.12.02 - 22:19
  Közvetlen hivatkozás

  Ha tompika “nem ment neki senkinek sem”, akkor hogy kerult a kepbe Manfred Weber SZEMELYE, mint gestapos es avh-s tipusu politikus? Valoszinu, hogy amikor Donald Tusk mondta azt az ominozus mondatot, az velemenynyilvanitas volt reszerol, ami az Unioban is es minden orszag sajat alkotmanya szerint is szabad! Ez a tompika viszont nem velemenyezett, hanem osszehasonlitott – ami azert egeszen mas dolog

  Válasz
 • 2020.12.31 - 07:26
  Közvetlen hivatkozás

  Nekem Jávor Benedek politizálása sokkal jobban tetszik , mint D. Tompikáé vagy akár Orbán Viktoré . Amikor Ők elmentek a soha nem létező komunizmus ellen tüntetni , akkor Mi tettük a dolgunkat . Dolgoztunk a legjobb tudásunk szerint , és kerestük a szerelmet , tehát a másik felünket , akik még most is mellettünk vannak . Őket hazahozatta a börtönből Horn Gyula , akinek ugyanúgy megköszönték a segítségét a pufajkázással , mint most Soros Györgynek . A Fidesz-KDNP kormány tagjai alkalmatlanok arra , hogy az ország vezetői legyenek . Röviden csak ennyi . De sokkal hosszabban is meg tudnám ezt indokolni .

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük