Jól van, na, kedves hülyéim! Hazudtunk a Soros-tervről, a migránsokról, mindenről…

Most ez baj? De tényleg! Te még sosem hazudtál? Nem mondtad azt a hetven deka sertéscombra, hogy 75? Nem tettél be még sohasem rohadt almát az egészségesek közé? Még sohasem bütykölted meg a taxiórát? Nem vágtál át külföldit, vagy magyart az éttermedben? Még soha semmit sem csináltál számla nélkül, okosba?
[mnky_ads id=”10551″]

Na ugye!

[mnky_ads id=”10552″]

Tessék? Hogy mi egy kormány vagyunk, és példát kellene mutatnunk? Olvasd el kiscsibém az alaptörvényt. Benne van, hogy a kormány nem hazudhat? Nincs benne! Hiába mereszted a szemed, akkor sem találod. Azért nem írtuk bele, mert nem akartuk, hogy benne legyen.

Azt mondod, hogy egy kormány nem hazudhat a népének.

Mondtuk mi magunkról, hogy kormány vagyunk? Mi nem igazgatjuk, hanem izgatjuk az országot. Érted már, hogy mi van?Velünk kellene ujjat húznod kispajtás. Ha nem tetszik, gyere ki a ház mögé. Lejátsszuk.

Mi a hézag?

Eltapsolunk megint néhány milliárdot, hogy még jobban gyűlöld a Sorost. Aki jót tett a magyarokkal. Nemcsak pénzt adott nekünk, hanem reményt. Hogy meg lehet változtatni azt, amiről azt hittük, hogy a végtelenségig marad. Hogy akkor most miért gyűlöljük? Hát kit gyűlöljünk? A saját anyánkat? Még mindig nem érted? Azért gyűlöljük, mert jó volt hozzánk. Az ilyet mi nem tudjuk megbocsátani. Ez főbenjáró bűn, nyomasztó emlék. Engem ugye gyerekkoromban agyba-főbe vert az apám. Beszéltem erről neked soszor. Most meg milyen jól megvagyunk az öreggel. Próbált volna csak jó lenni hozzám, ráküldeném a Németh Sziszit.

Ilyen egyszerű ez. Mit lehet ezen nem érteni?

Egyébként, elárulok nektek valamit. Mi nem gyűlöljük a Sorost. Sőt, kifejezetten kedveljük. Kapóra jött nekünk, hogy meggyűlöltethetjük veled. Ameddig te a Sorost gyűlölöd, addig sem bennünket utálsz.
[mnky_ads id=”10553″]

A Soros-alapítványtól a Soros-tervig

Hát akkor sorosozás orrba-szájba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük