A Fidesz nem változtatott: löki a valósághoz sehogy sem kapcsolódó süketet, amely csak egy dologra „jó”: fokozza – meddig még?! – az őrült gyűlöletet.

[mnky_ads id=”10551″]

Minden szinten szinte minden hazugság

„Soros György állítólagos emberbaráti akciói valójában pénzügyi érdekei érvényesítését szolgálják – a Magyar Idők hétfői cikke szerint ezt „kotyogta el” a migránsokat segítő Migration Aid Alapítvány alelnöke egy beépített oknyomozó újságírónak – derül ki Bayer Zsolt cikksorozatának első részéből.”

[mnky_ads id=”10552″]

Imígyen szól a hirado.hu.

Előzőleg a figyelo.hu-n olvashattunk arról, hogy a „kormánypártokat nem illeti meg a szólásszabadság”.

Szólásszabadságon persze a hazudozás „jogát” értik, amely „különösen védendő” „választás” idején… Azt a „jogot”, amely szabadon hirdethetővé teszi, hogy „együtt bontanák le a kerítést”.

Aztán a kormany.hu közli, hogy „Soros jelöltjei a migránsoknak adnák a gazdák pénzét”.

A Magyar Hírlapból megtudhatjuk, hogy „A Soros-hálózat kétezer embere dolgozik Orbán Viktor ellen”. Gulyás Gergely nyomban tiltakozott is. Aztán Kovács Zoltán ugyancsak, fenyegetőzéssel megtoldva

Az ellenfelek kivétel nélkül „Soros emberei”

A hasonló példák tetszés szerint sorolhatók. A „legjobb” az egészben, hogy minden egyes hír nyomban bejárja a terrormédiát – benne a „közmédiával” – és a vidéki napilapokat. Az utóbbiakban különben egy-egy Sorosról szóló cikk reklámjával-linkjével semleges vagy éppen bulvár jellegű anyagba illesztve is találkozhatunk.

A Fidesz „választási kampánya” semmi másról sem szól: Soros-migráncsok-Brüsszel-ENSZ, Soros-migráncsok-Brüsszel-ENSZ… Az ellenfelek kivétel nélkül „Soros emberei”.

A migráncsoké lesz itt a pénz, a munkahely, minden. S bár nincs vagy alig van ember, aki migráncsokat látott volna, sokan – nagyon sokan! – pontosan el tudják képzelni, milyenek: szarvuk van és patájuk.

„A migráncsok a zsidók biológiai fegyverei a magyar nemzet ellen” – mondta egykor egy jobbikos. Ja, nem: migráncsok helyett cigányokat mondott…

De azóta megtudtuk – magától Orbán Viktortól! –, hogy a cigányok tulajdonképpen migráncsok. (Ám a szavazataik jól jönnek majd…)

Ebben az országban nincsenek hétköznapi problémák: az oktatás és egészségügy rendben, a vállalkozások virulnak; a legszegényebbek boldog közmunkásként élik napjaikat. Ebben az országban fékek és ellensúlyok pontosan kimért rendje uralkodik: maga Orbán Viktor mérte ki… Ebben az országban senkit sem üldöznek sem terrorizmus mondvacsinált vádjával, sem költségvetési csalás megalapozatlan gyanújával; még diákokat sem közlekedési szabálysértés miatt.

Ebben az országban minden rendben van

Csak a migráncsok..!

Orbán Viktor: „Nem az ellenzéki pártokkal, hanem Soros jelöltjeivel kell megküzdeni.”
Márpedig ha ők hatalomra kerülnének, átadnák a kormányt Sorosnak és bandájának!

Ők fenyegetnek mindent: röviden szólva, egyik napról a másikra el akarják foglalni az országot. Ezt lényegében szintén maga a miniszterelnök adta tudtunkra, és utána mondja mindenki. Ezért aztán fogjunk össze stb.

Az ellenzék persze nem látszik összefogni… Vagy ha igen, hát abban nincs köszönet.

A „legjobb” ellenzéki ötlet, legalábbis eddig: „Márki-Zay a kezébe vette az ellenzéki koordinációt”.

Hagyjuk most az egyébként alapvető elvi kifogásokat – maradjunk praktikusak. 53 esélyes jelölt – köztük 23 jobbikos.

Hagyjuk most a praktikus észrevételeket is – például azt, hogy ez az összeállítás harc nélkül adna át helyeket a Jobbiknak, messze felülmérve valóságos esélyeit.

Mondjunk csak annyit: lfs…

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét