Kovács Zoltán is felpörgette közösségi oldalát, ahol most azzal állt elő, hogy az általuk megtrollkodott és abba belebukott ötletüket népszerűsítse. Azt találták ki, hogy Magyarországon 2.000 ember csak azért zsoldoskodik Sorosnak, hogy a Fidesz megbukjon.
[mnky_ads id=”10551″]

A maguk által kreált őrület, amit annyiszor mondta, hogy igaznak hiszik

Minden alapot nélkülözve, semmilyen bizonyítékkal meg nem támogatva azt terjeszt az ország miniszterelnöke és a szóvivő is, hogy Magyarországon legalább 2.000 “zsoldos” azon ügyködik, hogy megbuktassa a kormányt. Ebből a hazugságból kiindulva követelik, hogy a civilek nevezzék meg, hogy kik ők. Azt, hogy, ha lennének, rájuk mi várna, nem részletezik.

A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen, ők be akarnak avatkozni a magyar választásokba, és azt akarják elérni, hogy Magyarországnak bevándorláspárti kormánya legyen.

[mnky_ads id=”10552″]
Kovács Zoltán ezért a magyar kormány nevében arra szólította fel a Soros-szervezeteket, hogy hozzák nyilvánosságra ennek a 2 ezer embernek a nevét, és azt is, hogy mely ellenzéki politikusok szerepelnek a Soros-szervezetek fizetési listáján.

Soros György valószínűleg több milliárd dollárt költött el Magyarországon az alapítványán keresztül és legalább 2000 ezer ember dolgozik azon, hogy akaratát érvényre juttassák, azaz a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen dolgoznak.

Baljósan megemlítette:

“Mindent eszközt fel fogunk használni arra, hogy a tiltott, törvénytelen politikai tevékenységet végző szervezeteket megfosszuk ettől a lehetőségtől

[mnky_ads id=”10553″]

Orbánoskodók figyelmébe ajánlom a választási kampányhadjáratban

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét