Rettegjenek csak! Szakadjon róluk a víz, nyalogassák a szájuk szélét, dadogjanak, járják a grazi klinikákat. Van miért!

Orbán (felcsúti) stadionjából kivezettek, és kizártak néhány fotóst. Nem, nem azért, mert gyújtogattak, feltépték az üléseket és hozzávágták őrjöngve a másik csapat szurkolóihoz!

Á, nem, mert ez – ugye – a kultúránk része. Erre vagyunk büszkék és a (hibbant) stadionépítőnk szerint a migráncsok ezt nem vehetik el. Csupán azért lökték őket ki, mert le mertek fotózni két gazembert. Jelesül O. Viktort, és M. Lőrincet!

Nem nagy ügy, nem folyt vér, nem törtek csontok. MÉG!

Mint ahogy nem nagy ügy az sem, hogy Kósának Debrecenben háromszor módosították az amúgy is verőemberekkel védett, hermetikusan zárt, titkos sms-ek által meghívott, majd a helyi Fidesz irodán még lekáderezett hívőkkel megrendezett fórumának időpontját, nehogy újságíró, esetleg érdeklődő „közember” még véletlenül is be tudjon tévedni.
Nem nagy ügy, de a Fidesz java már pont ezt teszi. Zárt ajtók mögött „ünnepelnek”, távoli földrészeken buliznak, ezer kilométerekre, egész szállodákat kibérelve-lezárva öldöklik a helyi gazdák háziállatait, nehogy szembetalálkozzanak azokkal, akiket képviselnek, a magyarokkal!

NEM NAGY ÜGY

De hogy lesz ezek után? A Fidesz egyre fogyatkozó elitje páncélosokkal, gépfegyverekkel védett bunkerekben retteg majd, és minden idegen, ismeretlen neszre páni félelemmel a szemükben kirendelnek még egy tucat verőembert? Vagy már tankokat is, mert a kopaszok kevesek a „nemzeti” vezérkar megnyugtatásához? A kormányzást rendeleti úton, levelező tagozatként fogják gyakorolni?

Az összerabolt ezermilliárdjaikon ülnek, dagadt Dagobert bácsikként megpukkadva a méregtől, hogy nem tudják legalizálni az így teljesen haszontalan billióikat.

Orbán kilöketett néhány fotóst

A Fidesz rettegést szító, hazug fórumairól kizárt, becsapott, gyűlöletbe taszított, kifosztott egy országot. Néhány szemétláda milliárdossá vált a mi elrabolt országunk romjain. Ez szörnyű. Ez már tisztán náci tempó.

A fotósokat lökték ki, az ellenzéket figyelik meg, fenyegetik börtönnel, de mégis az a néhányszáz nyomorult retteg a saját maguk által húzott, fegyveresekkel védett milliárdos karanténja mögött, akik mindezt létrehozták, elkövették!

Rettegjenek csak! Szakadjon róluk a víz, nyalogassák a szájuk szélét, dadogjanak, járják a grazi klinikákat. Van miért!

Felcsúton nem érvényes még a megváltott jegy sem!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük