Juhász Péter: ilyen a Fidesz, veled betartatja a törvényeket, de ő csal

Csak a Fidesz kereskedelempolitikájáért felelős politikusa, Szathmáry Kristóf boltja engedheti meg magának, hogy szelektíven kezeli a blokkolást? Vajda Zoltán nem először buktatja le: először kiderítette, hogy fekete munkásokat alkalmaznak a boltjaikban, most az is kiderült, hogy számlát sem adnak a vásárlóknak. Szathmáry rágalomnak nevezte a vádakat, de bizonyíték is van bőven.

A zöldséges

Vajda Zoltán közösségi oldalán adta hírül, hogy napon sajtótájékoztatót tartott Szatmáry Kristóf cégének zöldségüzlete előtt, amelyben az ott vásárlók jelzései alapján ő magam is meggyőződött arról, nem mindig adnak blokkot.

A képviselő úr a sajtótájékoztató végén rágalomnak minősítette az én állításaimat is, ezt láthatják az atv videójából származó részleten. Mindenkit, így azokat a kertvárosiakat is hazugnak nevezte, akik hasonló tapasztalatról számoltak be nekem. És kétségbe vonta a 24.hu újságírói által a próbavásárlásokon észlelteket is.

Szatmáry úr bizonyítékokat vár, amiket Vajda prezentál is:Már csak egyet kell aludnia és megkapja, amit kér.

Bár minden ilyen egyszerűen menne! Feltehető, hogy ezzel nincs vége az ügynek, a fejleményekről folyamatosan hírt adunk.

Juhász Péter: Rogán ellopta a fél budapesti belvárost, ahogy Orbán a fél országot

A CEKA nyílt levele Juhász Péternek: Elb@sztad, pedig sokat könyörögtem neked!

A korrupció az Orbán–kormánynál nem eszköz, hanem maga a cél

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük