Nyugodj meg, magyar, az ügy sínen van! Orbán eszik!

Orbán Viktor szorgos közösségioldal-kezelője futva hozta a hírt, hogy a nemzet első számú közszolgája Bécsben nyelvtudás hiányában is táplálékhoz jutott. Hiába no, élelmes nemzet a magyar!

Még kioszt pár sallert, és már indul is a vicinális hazafelé!

Már írtunk róla, hogy Orbán Viktor a szerdai napot Bécsben tölti, aminek minden jelentős mozzanatáról az őt kísérő stábnak köszönhetően videofelvétel és megannyi – még, még, még, ennyi nem elég! – fotót küld az itthon érte izgulóknak.

Az utazásról a Die Presse úgy írt, hogy miközben a magyar kormányzati körökben úgy ünnepelték Sebastian Kurz választási győzelmét, mintha a sajátjuk lett volna, az új osztrák kancellár még egyszer sem nyilatkozott pozitívan Orbán Viktorról és a politikájáról.

Osztrák hírek szerint Orbán megpróbálta Budapestre hívni Kurzot, de az osztrák kancellár ezt visszautasította. Ezzel szemben egy magyar forrás azt mondta, hogy a hivatalos látogatás időpontját már ki is jelölték február végére, de ez megváltozott, mert Orbánnak fontosabb volt, hogy a február 23-i uniós csúcstalálkozó előtt még tárgyaljon az osztrák kancellárral.

De vissza az örömteli hírhez: Orbán megreggelizett, nem ette le magát és folytatja, amit elkezdett!

3 thoughts on “Nyugodj meg, magyar, az ügy sínen van! Orbán eszik!

  • Vele van a ragyás tóni is, tegnap miért nem mutatkozott a tuján, vagy megint helikopterezett ???

  • Most ez komoly???????????? Nem várják Bécsben a prominens magyart??? Félúton Kurczhoz bezabál vmi kolbászt a párkányon? Kabátban, állva és kézzel ????????? Mondjátok, h ez egy rémlátomás!!!!

  • EZ nem !! Dagadt törpénk vonattal ment de az állomáson 20 hoppá gyerek várta, utána elment zabálni szegény rogán megcsak nÉIETT !!, mint a moziban. Szegényre ráfér a zabálás Várom kisgömböc mikor tobban szét !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük