2019.04.24. Névnap: György

Nyugodj meg, magyar, az ügy sínen van! Orbán eszik! 3 575

Nyugodj meg, Magyar az ügy sínen van! Orbán eszik!

Orbán Viktor szorgos közösségioldal-kezelője futva hozta a hírt, hogy a nemzet első számú közszolgája Bécsben nyelvtudás hiányában is táplálékhoz jutott. Hiába no, élelmes nemzet a magyar!


Még kioszt pár sallert, és már indul is a vicinális hazafelé!

Már írtunk róla, hogy Orbán Viktor a szerdai napot Bécsben tölti, aminek minden jelentős mozzanatáról az őt kísérő stábnak köszönhetően videofelvétel és megannyi – még, még, még, ennyi nem elég! – fotót küld az itthon érte izgulóknak.


Az utazásról a Die Presse úgy írt, hogy miközben a magyar kormányzati körökben úgy ünnepelték Sebastian Kurz választási győzelmét, mintha a sajátjuk lett volna, az új osztrák kancellár még egyszer sem nyilatkozott pozitívan Orbán Viktorról és a politikájáról.


Osztrák hírek szerint Orbán megpróbálta Budapestre hívni Kurzot, de az osztrák kancellár ezt visszautasította. Ezzel szemben egy magyar forrás azt mondta, hogy a hivatalos látogatás időpontját már ki is jelölték február végére, de ez megváltozott, mert Orbánnak fontosabb volt, hogy a február 23-i uniós csúcstalálkozó előtt még tárgyaljon az osztrák kancellárral.

De vissza az örömteli hírhez: Orbán megreggelizett, nem ette le magát és folytatja, amit elkezdett!

3 Comments

  1. Vele van a ragyás tóni is, tegnap miért nem mutatkozott a tuján, vagy megint helikopterezett ???

  2. Most ez komoly???????????? Nem várják Bécsben a prominens magyart??? Félúton Kurczhoz bezabál vmi kolbászt a párkányon? Kabátban, állva és kézzel ????????? Mondjátok, h ez egy rémlátomás!!!!

    1. EZ nem !! Dagadt törpénk vonattal ment de az állomáson 20 hoppá gyerek várta, utána elment zabálni szegény rogán megcsak nÉIETT !!, mint a moziban. Szegényre ráfér a zabálás Várom kisgömböc mikor tobban szét !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 3 =

Legfrissebb cikkeink

fidesz

A magyar egészségügy azért van olyan állapotban, mert a kormány kifejezetten azon erőlködik, hogy a legjobbat nyújtsa a polgárainak? Ez …

kilakoltatás

Ellenzéki politikusok rendkívüli parlamenti ülést kezdeményeznek: törvénybe iktatnák a gyerekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatásának tilalmát. A kilakoltatási moratórium vége előtt …

cigi

A párizsi Notre-Dame múlt heti tűzvészében leomlott huszártorony körüli állványzatért felelős vállalkozás szerdán elismerte és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy …

patkány

Megy a bruszt a fővárosi közgyűlésben, a politikai hovatartozás úgy tűnik feledteti a képviselőkkel a probléma súlyosságát. Pedig a patkány …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Nyugodj meg, magyar, az ügy sínen van! Orbán eszik!!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/nyugodj-meg-magyar-az-ugy-sinen-van/