Orbán Viktor hétfőn puritánt játszott és ezt meghirdette közösségi oldalán is. Spontán ott termett egy stáb, akik megörökítették, milyen közvetlen a miniszterelnök a vasutassal. Pedig – mint tudjuk – közé is lövethetett volna.

Jegykezelés // Ticket control

Gepostet von Orbán Viktor am Montag, 29. Januar 2018

A Mészáros-féle repülős történet után visszafogottságot tanúsítanak.

Az utazásról a Die Presse úgy írt, hogy

miközben a magyar kormányzati körökben úgy ünnepelték Sebastian Kurz választási győzelmét, mintha a sajátjuk lett volna, az új osztrák kancellár még egyszer sem nyilatkozott pozitívan Orbán Viktorról és a politikájáról.

Osztrák hírek szerint Orbán megpróbálta Budapestre hívni Kurzot, de az osztrák kancellár ezt visszautasította. Ezzel szemben egy magyar forrás azt mondta, hogy a hivatalos látogatás időpontját már ki is jelölték február végére, de ez megváltozott, mert Orbánnak fontosabb volt, hogy a február 23-i uniós csúcstalálkozó előtt még tárgyaljon az osztrák kancellárral.

Célunk: Magyarország és Ausztria megvédése

Célunk: Magyarország és Ausztria megvédése // Our goal: protecting Hungary and Austria.

Gepostet von Orbán Viktor am Montag, 29. Januar 2018

A Miniszterelnökség a jövő heti találkozóról annyit közölt, hogy főleg az energiapolitikáról lesz szó. Hogy Sebastian Kurz nem számít Orbán feltétlen szövetségesének, mutatja az is, hogy a héten az osztrák kormány pert indított a paksi bővítés miatt.

Orbán magasról tesz Mészáros röpködhetnékjére

 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. JELENLEGI KIALAKULATLAN HELYZET SZERINT-ELLENZÉKI FELÁLLÁS-ORBAN A GECI A BEFUTÓ.KITÉPEM A HAJAM.BALOLDAL ÁTSZAVAZ HA KELL A JOBB NEM FOG.TESSEK FELSORAKOZNI MINDENKINEK LMP MSZP JOBBIK VALASZTASI SZÖVETSEGBEN .15%-TÓL NEM KELL FÉLNI ES MINDEN HELYEN JOBBIKOST JELOLNI MAJD A GYOZELEM UTAN SZETOSZTANI A MINUMUM 5%-OT PÁRTONKÉNTMIND A 106 HELYRE JOBBIKOST JELÖLNI.CSOTANY VAGY ELKOTRODIK VAGY ELVERIK VAGY KUSSOLVA BESZÁLL POFAZAS NÉLKUL

  2. A tisztelt cikkíró se ült mostanában vonaton, ha ezt 2. osztálynak nézi. Nem, ekkora jólét azért még Ausztriában sincsen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét