Juszt László: követelem, hogy Szijjártó azonnal adja át a külügyminiszteri posztot!

Nemzetünk szerencsére bővelkedik meghökkentő celebségre vágyó, és ezért mindent elkövető polgárokban. Alekoszt nyugodtan sorolhatjuk közéjük, aki, ha másban nem is, de ötletekben nem alulkomponált, erre figyelt fel Juszt László is 

Médiahekk, vagy….?

Juszt  az alábbi megjegyzéssel tette közzé az új Alekosz-ötletet facebook oldalán:

“Most olvastam Alekosz levelét, amit Kim Dzsong Un-nak írt. Ha ez nem médiahek – gyanús! – akkor követelem, hogy Szijjártó azonnal adja át a külügyminiszteri posztot ennek a másik nagytudásúnak. Akkor legalább felszabadultan röhöghetnénk, s Alekosz talán nem fenyegeti meg az ENSZ-t sem.”

Íme az alekoszi levél:

“Kim Dzsong Un
1001 Phonjang
Kim Ir Szen tér 1-3
Kedves Vezető!

Kazinczy nyelvén szólítom meg Önt. Ahogyan arról már nyilván Ön is értesült, szeretett hazám első Médiacsendőrévé avanzsáltam magam, hogy gátat szabjak az elharapódzó erkölcsi romlásnak, mely észrevétlenül deportálja hazafias lelkületünket a szellemi gulágba. Magasztos célom tehát, a mozdonyt vezetőket pörbe fogni, s felettük diadalmat ülni.
Addig azonban, nem tudok kellően hazámmal kapcsolatos teendőimmel foglalkozni, míg a nemzetközi helyzet, nem stabilizálódik.

Hazám szellemi fáklyája vagyok, de fényemet, nem tartóztathatom meg a világtól sem.

Ezen buzgóságom közepette utasítom Önt, a közép és nagy hatótávolságú ballisztikus rakéták leszerelésére, hiszen szellemi forradalmamat kifejezetten rosszul érinti, ha Ön továbbra is rakétákkal egerészik.
No, de ne csak dorgáljam Önt. Kifejezetten üdvözlöm ama gesztusát, hogy déli szomszédai felé nyitottságot mutat, s különösen boldogsággal tölt el a tudat, hogy hivatalosan is küldöttséget küldött szánkózni Pjoncsangba.

Az irány, jó!

Ennek fényében, ezennel meginvitálom Önt Érdre, a Báthory utcába, ahol egy magyaros birkapörkölt mellett vitathatjuk meg a további teendőket. Legyen ez a bárány, a békének szövétneke, s pecsétül, az felett álljon a magyaros kovászos uborka, mely bús ugyan, de ereje Phonjangig ér.
Ahogy az államalapító Kim Ir Szen fogalmazott volna: 평화는 시작에 불과하다.

Várom Önt, Kedves Vezető, várlak Kedves Barátom!
Tisztelettel: Nagy Alekosz
Médiacsendőr.
2018. február hó 19. Érd.”

Alekosz: a TV2 fölbérelte Baukó Évát azért, hogy mondjon kompromittálókat Havas Henrikről

Berki meg Alekosz édes élete és a Buci-piramis

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük