Kedves NERtársak! Nem kell ide választási program, elég a gyűlölet!

Már egy ideje figyelem, hogy mennyire leegyszerűsödött a gondolkodásotok, NERtársak és ez jó! Jó, mert így egy csomó dologgal nem kell foglalkozni, például a demokráciával, mert azzal csak a baj van.

A demokrácia kurva macerás dolog,

mert ott vélemények, programok ütköztetése zajlik, de úgy, hogy a kisebbség érdekeit is figyelembe kell venni, tudjátok, azaz elavult “élni és élni hagyni” elv. Igazatok van, francba vele, éljen az erősebb kutya él csak nemi életet elv!

Spiró: demokráciának nálunk a diktatúrák közti átmenetet nevezik

Mire alapozom ezt?

Hát, a ti véleményetekre kedves NERtársak! Számotokra csak egy elfogadható gondolat van, ha a ti aktuális politikai vezetőtökről, illetve annak holdudvaráról pozitívan ír az, aki klaviatúra “forgatásra” vetemedett.

Mert ha nem…

Egyszerűen képtelenek vagytok demokratikusan gondolkodni, elfogadni, tolerálni a másik véleményét, netalán együttműködni. Törzsek vannak, egymással szemben álló, lándzsát rázó agyar kisemberek, akik jó része a verbális sértegetésen és gúnyolódáson túl soha nem jut! Soha nem szocializálódtatok és az igény sincs meg rá, bár tény, hogy azok, akik eljátsszák a törzsfőnök szerepét, soha nem akartak benneteket kivezetni az üveggyöngyök világából, amivel kifizetnek benneteket.

Ez van!

Van egy rossz hírem, vagyis számotokra jó, április 8-a után is marad a NER és nagy valószínűséggel Orbán is, mert számotokra ez a megfelelő és a lándzsát rázó főnökeitek számára is. Ez a legkényelmesebb a magyar társadalom jó részének. Az elmúlt 8 év bőségesen igazolta az állításaimat. 8 év alatt képtelenek voltak az ellenzékinek mondott pártok a tényleges összefogásra, képtelenek voltak bármilyen valós ellenállásra a rezsimmel szemben.

…és most újra azt kérik szavazz rájuk, meg rájuk, meg rájuk, hogy “ellenzékként” bekerüljenek a parlamentbe, újabb 4 évre.

Tegyen mindenki belátása és lelkiismerete szerint!

Füzesy Alex

Íme a Fidesz 2018-as választási programja

Brückner Gergely: a rendszer kedvezményezettjei rengeteg, Orbánnak kedves dolgot támogatnak

Az internet nem felejt – Álomország gyilkosai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük