Azt gondolom, a mi nációnk megérdemli a sorsát!

Egyértelműen felelősek vagyunk mi mindannyian azért, ami velünk, körülöttünk történik. Amiért nem emeljük fel a szavunkat, az másodszorra már természetessé válik és a folyamat egészen addig megállíthatatlan, míg nem adunk egyértelmű jelzést, hogy STOP!

A mi életünk!

Egy olvasónk küldte be hétvégi tapasztalatiról szóló írását:

“Azt gondolom, a mi nációnk megérdemli a sorsát!

Adott egy népszavazás, ahol mindenki dönthetne a környezetéről, erre az 53 ezer jogosultból alig 6 ezrem vesznek részt. (Azt várta mindenki, hogy majd a másik odamegy és szavaz, neki már nem kell? Vagy tényleg senkit sem zavar az ordítozás, rókázás, kullantás és egyéb mocsokság? Igaz, persze, hogy nem folyt a csapból, hogy lehet szavazni, nem volt – a mi portánkon pl. – kiplakatírozva a szavazás ideje és helyszíne. De, ha ott lakom és zavar a dolog, csak odafigyelek…) MIÉRT?!

Érdektelenségbe fulladt a bulinegyedes népszavazás

Más… Aláírtam az akadálymentesítéses ívet, amíg skribáltam az adataimat, a gyűjtők odaszóltak egy úrnak, hogy ugyan írjon alá ő is. A válasz: “Nem írom alá, Hódmezővásárhelyrő’ gyűttem”… Miért?!Más… Normafa… Sportoló sífutó-nyomokat húz a hóba (ez 2 db. kb. 8 cm széles “vonal” szorosan egymás mellett, tehát összesen max. 20 cm széles), mire megfordúlna, hogy sífusson, egy 20 tagú kirándulócsoport vígan trappol a nyomban… Miért nem elég nekik a kiránduló út, az úttest, az eredei sétaút?! Miért?!Más… Csillebérc, Sugár út teteje. Emberünk lelkesen leparkol a sík részen, elállva a lejutás lehetőségét a nagyobb járműtől, például a hókotrótól… Miért?!

Más… A víztorony után – másik – emberünk lelkesen takarítja a járdát… Le a gyönyörűen letisztított úttestre… Miért…?!”

Mocskos módszerek a bulinegyedben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük