Méé, ki legyen, ha nem Orbán? Szoktátok a mellemnek szegezni a kérdést, halálra rémülve az impotens ellenzéki bandát elnézve, meg totál elkeseredve az elmúlt 8 évtől.
[mnky_ads id=”10551″]

Hát, akár te!

Bezony! Miért hiszitek, hogy ezek ott fent aranyat szarnak, és sört hugyoznak, hogy ezek a politikusnak mondott megélhetési banda bármiben különb lenne nálatok?
[mnky_ads id=”10552″]

- Hirdetés -

Semmivel!

Nézzétek meg Orbánt például, meg Ádert és lehetne hosszan sorolni ellenzéki oldalról is (Rezsi Szilárdról meg Farkas Flóriánról már nem is beszélek)

Szóval, mennyivel különbek nálatok?

Ezt kellene már végre megérteni, hogy ott fent nem valami plusz génnel megáldott félistenek üldögélnek, hanem ugyan olyan büdös lábú fickók, mint te vagy én, de ezek még lopnak is! Nem elég nekik, hogy fizetjük a megélhetésüket, lopnak!

…és azt mondják, hogy kommunista, libsi, migránssimogató, Soros ügynök, fasiszták vagytok, amikor ezen kiakadtok, számon kértek! Szóval mennyivel különbek ezek nálatok?

Erről van szó!

Ja, szoktátok volt mondani, hogy ezek képzett, meg tanult politikusok, aha.

Megsúgom, hogy ti, meg úgy általában azok, akik figyelemmel követik a napi politikát asszem jóval naprakészebbek vagytok a bel- és külpolitikából, mint azok, akik törvényeket hozatnak rólunk.

Ennyi a kis gondolatom, éppen ideje lenni ezeket úgy ruhástul kivágni a történelem szemétdombjára, oszt, egyszer tényleg rendszert váltani!
[mnky_ads id=”10553″]

Füzesy Alex

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét