Kálmán Olga még nem akar politikus lenni

Kálmán Olga volt a vendége D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának, ahol arról is beszélt, hogy kirúgták a Hír TV-től.

A munkahelyem megszűnése – vagy a kirúgásom – előtti időszak volt már iszonyatosan nehéz, mondjuk az utóbbi két hónap – mondta Kálmán Olga, aki szerint már azóta benne volt a pakliban és nyílt titok volt, hogy a Hír Tv-nek bizonytalan a sorsa, hogy odament dolgozni. Az utóbbi két hónapban azonban már egyre inkább érezte, hogy

“ott a jéghegy, és már csak idő kérdése, hogy mikor érik el” – idézi a Blikk.

Kálmán Olga elárulta azt is, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy a Hír Tv-hez került, élete egyik legjobb döntése volt, mert ez egy rendkívül szabad másfél éve volt a csatornánál, jó kollégákkal. A Hír Tv-s időszak óta viszont támadásoknak van kitéve munkáját illetően.

– Hogy hozzászoktam-e? Nem, ilyenhez nem lehet hozzászokni. Hogy bosszant-e? Nem. A dolog inkább elkeserítő, de nem az én személyes életem miatt elkeserítő, hanem hogy valami iszonyatos sebet ejtettek a szakmánkon – mondta Kálmán Olga.

Arra, hogy politikai szerepet vállaljon, sok megkeresést kapott már, nemcsak most, hanem a korábbi években is.

– Biztos vagyok benne, hogy jól csinálnám, mert annyi minden részét ismerem és megismertem – mondta.

– Így 2018. augusztus közepén azt mondom, hogy most még egyik porcikám se kívánja. De hogy egyszer mondom-e azt, hogy “na akkor ez érdekel, és kipróbálom”, nem tudom.

(Forrás: Blikk)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük