Kapj a fejedhez! – Megjött az arab horoszkóp

Csillag (május 22. – június 21.)

Kettős személyiséggel rendelkezel, jellemzőek rád a hirtelen hangulatingadozások. Képes vagy az önfeledt jókedvűségből pillanatok alatt mély melankóliába zuhanni. A középszerűséget ki nem állhatod. Szenvedélyes vagy, tele ambíciókkal. Sokan csapódnak hozzád, mert népszerű vagy. Nehezen tudod kiszűrni, hogy ki az, aki önmagadért szeret, és ki az, aki valamilyen hasznot akar húzni az ismeretségedből. Lételemed a pörgés, a nyüzsgés, és a társaság, melynek a középpontja vagy. Nyughatatlan vagy, jelszavad: Carpe diem!

Hosszú kés (június 22. – július 22.)

Életed középpontjában a család áll, mondja rólad a horoszkóp. Lelkesen kutatod a családfádat, fontosak számodra a gyökereid. A családtagjaidról való gondoskodás neked magától értetődő feladat. Teherbírásod kiemelkedő és határtalan, akár magánéleti ügyekről, akár a tanulmányaidról, vagy a munkádról legyen szó. Jószívűséged önzetlenséggel és magas toleranciával párosul. Szívesen és szorgalmasan tanulsz, rendszeresen képzed magad, aminek eredménye, hogy amibe energiát fektetsz, abban kimagasló eredményeket érsz el.

Kard (július 23. – augusztus 23.)

Magasra teszed a mércét, és el is éred a kitűzött céljaidat. Megjelenésed arisztokratikus és magabiztos. Jellemed egyenes. Imádod a luxust, minden érdekel, ami szép és feltűnő. Megjelenéseddel, otthonoddal, tárgyaiddal igyekszel kitűnni a tömegből. Lételemed, hogy a figyelem középpontjában legyél.

Kés (augusztus 24. – szeptember 23.)

Elhivatott vagy, kitartó és szívós. Kedveled az egyszerű dolgokat. Nagy tudással, és rengeteg tapasztalattal rendelkezel. Érzékenységed miatt kerülöd a vitát, de ha nem tudod elkerülni, biztos, hogy te győzöl, nem igazán akad ellenfeled. Amíg egy ügy, egy ember, vagy egy feladat érdekel és fontos neked, elszántan harcolsz érte. Ha azonban az érdeklődésed elvész, képes vagy elengedni, lezárod az egészet a lelked mélyére, és onnantól egyáltalán nem érdekel tovább a dolog. Bár nem mutatod, de fontos számodra a külvilág reakciója, és elismerése.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 thoughts on “Kapj a fejedhez! – Megjött az arab horoszkóp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük