BulvárCsillagjegyek

Nesze nekünk! A keddi “mi lesz velünk” mozgalmas 24 órát sejtet! – Olvass bele a horoszkópodba!

Nesze nekünk! A keddi "mi lesz velünk" mozgalmas 24 órát sejtet! - Olvass bele a horoszkópodba!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ez a kedd is egy újabb kánikulai nap, ám ennek ellenére temérdek meglepetést rejt. A Kosoknak ez lehet a nyár nagy napja, a Bikákon úrrá lehet a magány-érzés és a többi jegy szülötte sem fog unatkozni.

Kos

A mai nap szinte tökéletes, ám meglehet, hogy egy váratlan esemény közbeszól, s lendületét, esetleg jókedvét szegheti. Mindebből fakadóan, ha éppen utazni készül, legyen óvatos, nehogy elveszítsen valamit út közben, vagy az indulás előtti pillanatban, össze ne kapjon valakivel, amin aztán rágódhat. Igyekezzen tehát módszeresen kerülni a konfrontációt, s nem ösztönből, hanem kizárólag eszére hagyatkozva reagálni a dolgokra, akkor nem lehet nagy baj! Érdemes mindazonáltal tervezésről szóló, termékeny gondolatait megosztania másokkal is, ugyanis véleményük egyes részeinek fontolóra vételével sokat javíthat koncepcióin!

Bika

Mások most nagyban befolyásolhatják az ön körül zajló eseményeket, így érdemes csatlakozni törekvéseikhez, hogy eredményesen záruljon a nap. Bár kétségtelen, hogy többedmagával dolgoznia kifizetődő, mégis, a kellemes társaság ellenére is, nagyon egyedül érezheti magát. A kissé faramuci helyzet ugyanis az, hogy, míg az ön szívét megnyerni, s részesülni kegyeiben, sokan igyekeznek, addig ön csak egy embert szeretne nagyon maga mellett tudni. Hogy a jövőben vele hogyan alakulnak majd a dolgok, az egyelőre rejtély, ma mindenesetre azzal segítheti elő a legjobban kapcsolatuk bontakozását, ha pozitív marad hozzáállása a közös jövőjükre nézve.

Ikrek

Ma kifejezetten bonyodalmas, mondhatni nehéz helyzetben találhatja magát az Ikrek, mely abból fakadhat, hogy két út közül nem tudja majd, melyiket is válassza, annyira homályba vész tekintete elől az utak lehetséges végkimenetele. Az életben igen gyakran fordul ilyesmi élő, hiszen biztosan a jövőbe senkise láthat. Az ön körül lévők megpróbálhatják manipulálni a döntéseit, s, amellett, hogy valamelyest meghallgatja őket, azért igyekezzen objektív maradni. Persze, ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de önnek biztosan sikerül remek intuíciói által kihoznia a legtöbbet a dologból, így joggal bízhat önmagában!

RÁK

Ma lehetséges, hogy a legjobb megoldás az lenne, ha egyszerűen lemondana a dolgok folyamatos kontrollálásáról és hagyná kicsit szabadon alakulni maga körül az eseményeket. Különösen igaz ez a szívügyekre, amelyeket még inkább képtelenség befolyás alatt tartani, vagy kiszámítani, így az ilyesmit már meg sem érdemes próbálni, még, ha ön is látja jobban a helyes megoldást. Néha muszáj elfogadni, hogy vannak bizonyos szituációk, melyeket mindenkinek magának kell megélni és megoldania, s, hogy vannak, akik egyszerűen reménytelen esetek…

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

  1. […] Nesze nekünk! A keddi “mi lesz velünk” mozg… […]

Szólj hozzá!