Botrány! – Karácsony Gergely: a f@szért hagytam magam….

Nem sokkal azután, hogy Molnár Gyula ráutaló magatartást tanúsított a hírrel kapcsolatban, miszerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely, rögtön kikerült a Karácsony Gergely és ami mögötte van blogoldalra-ra az alábbi felvétel.

Karácsony, az úri fiú

Az Index értesülése szerint a felvétel az Együtt hétfői ülésén készült, amit maga a főszereplő sem tagadott, de kommentálni nem akart.

“A stílusért persze elnézést kérek, de úgy tudtam, hogy a barátaimmal beszélgetek, őszintén. Sajnálom, hogy valaki visszaélt a bizalmammal. Pontosan tudom, hogy ki készítette a hangfelvételt, de nem fogom elmondani.”

És, hogy miért az elnézéskérés?

“Alapvetően az az érzésem, hogy a faszért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Ráadásul nekem van egy fő állásom, ami önmagában egy kibaszott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok”

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

4 hozzászólás

  • 2017.12.11 - 01:06
   Közvetlen hivatkozás

   Ugyan! Nincs jelentősége. Még hogy ezeknek ez botrány,!? Hajrá, Karácsony Gergely!

   Válasz
  • 2017.12.15 - 05:17
   Közvetlen hivatkozás

   Igazad van a lucanapról szólve, de erről is gondolkozz el:

   tULAJDON-JOG = éLET eLLENES
   TERMÉSZET-JOG: FIGYELEM, VAJON A TERMÉSZET KINEK A TULAJDONA? SENKIÉ, DE EGY JELKÉPÉ LEHET, ÉS A Szent Korona pontosan ez volt.
   Ebből is látszik, hogy ez a jelkép a természet törvényeihez igazodik.
   aMÚGY A BIRTOKLÁS JOGA ŐSHONOS A MAGYAR NYELVBEN.
   MAGYARUL MINDIG AZT MONDTÁK: “KIMEGYEK A BIRTOKOMRA, MERT MEG KELL…” művelni ugye?

   Remélem ebben is egyetértünk, és nem vallási misztikumot keresünk benne. Mert a létrehozásakor csak istenre hivatkozva voltak képesek igazságot megfogalmazni.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük