Demokráciában nem szokás, hogy a regnáló kormánypárt visszaélve hatalmával, törvényesnek beállítva ellehetetleníti riválisait. A Fidesz kedvelt taktikája, hogy a kipécézettre össztüzet zúdít médiájával és az általa felügyelt szervezetekkel karöltve. Most a Jobbik van soron.
[mnky_ads id=”3811″]

A Jobbik a soros

Sallai Róbert Benedek, az LMP politikusa közösségi oldalán adott hangot annak, hogy az az ország, ahol ezt meg lehet tenni, messze áll a demokratikus berendezkedéstől. Ez független attól, hogy ő személy szerint szimpatizál-e az éppen tönkretételre kiszemelt szerveződéssel, vagy nem.

“Nem biztos, hogy bejegyzésem mindenkinek szimpatikus lesz.
Erősen kritikus, sőt néha szomorú vagyok néhány Jobbik által felvállalt üggyel kapcsolatban. Nem vagyok Jobbik szimpatizáns. Nem vagyok Jobbik szavazó. De demokrata vagyok, és elfogadhatatlannak tartom, hogy a Fidesz/KDNP döntse el, hogy ki indulhat a 2018-as országgyűlési választáson. Elfogadhatatlannak tartom, hogy ellenzék választások előttre időzített méltatlan vegzálásával akarják befolyásolni a választások eredményét. Így viselkedik egy többség támogatásában bízó kormányzó párt? Így viselkedik egy magát demokratának mondó párt?

Azért dolgozok, hogy jobb eredményt érjünk el 2018-ban, mint a Jobbik, de azért fogok utalni 5000 forintot a Jobbik számlájára, mert meggyőződésem, hogy a választóknak, a magyar embereknek van joga arról dönteni, hogy hol az LMP, a Jobbik, vagy Fidesz helye – nem a kormánynak.

Nem tudom milyen szabálytalanságokat tárt fel az ÁSZ, de abban biztos vagyok: az eljárás elfogadhatatlan, és ha van tényleg 600 ezer szavazója Jobbiknak, és mind 1000 Ft.-tal megsegíti most a Jobbikot, akkor a pofájába lehet vágni a Fidesznek a követelt pénzt, és büszkén nekimenni a választásoknak. Nem szeretném, ha az LMP úgy nyerne a választásokon, hogy hallgatag végignézi a demokrácia újabb lábbal tiprását. Ez nem lenne méltó hozzánk, és nem lenne méltó az elvekhez, amiért kiállunk. Ezért biztatok mindenki mást is: segítsük meg a Jobbikot, nem a Jobbikért, hanem a demokráciáért.”
[mnky_ads id=”3811″]

1 hozzászólás

  1. Maguk egy közönséges, szenzációhajhász pletykalap. Amely a főcímekben rágalmaz Értékrendjük, elveik nincsenek???

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét