Márki-Zay: „örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt”

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje kapott mostanság apait-anyait a kampányban való szereplése okán. Most a Direkt36 oknyomozó riportjára reagált közösségi oldalán, amelyben az ellenzéki választási kampány színfalai mögé engedett bepillantást természetesen az Ő szemszögéből.

Magyar György: kampányidőszakban sem lehet jogkövetkezmények nélkül gyalázni senkit!

Aki Márki-Zay Pétert, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét megalapozatlanul gyalázza, és a szavait kiforgatja, annak elsősorban a Ptk. szerint kell viselnie a következményeket. Ez érvényes a miniszterelnökre, a kormánya tagjaira és az állami médiára egyaránt.

Újabb női miniszterelnök-jelölt rúgta rá az ajtót az összekapaszkodó ellenzékre, az ex jobbikos Varga Damm Andrea

A Jobbikból komoly belharcok után távozott az elmúlt évben a párt képviselőcsoportjának egyik addigi meghatározó arca Varga Damm Andrea. A politikus  azóta saját pártot is alapított, és most érezte elérkezettnek az időt arra, hogy nekimenjen – nem is akárhogy- az ellenzéki összefogás pártjainak azt állítva többek között, hogy elképzelésük sincs miként lehetne leváltani a Fideszt.

Gattyán György rárúgta az ajtót Orbánra és Márki-Zayra -új fiú a ringben

Mozgalmából pártot alapítana és indulna a 2022-es országgyűlési választásokon Gattyán György. Az egyik leggazdagabb magyar szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák.

Karácsony Gergely az ország „újraegyesítéséhez” keresi a „jövő koalícióját”!

„Változást akaró magyarok! Nagy győzelem született.” – mondta csütörtök este, a korábban beígért sajtótájékoztató helyett videóüzenetben megszólaló Karácsony Gergely. Az MSZP-Párbeszéd-LMP miniszterelnök jelöltje erről az előválasztási szavazatok csaknem teljes körű összesítése idején beszélt.

Ő biztosan legyőzheti a Fideszt – Lapzsemle

Ki az, aki minden mérés szerint a legkevésbé elutasított miniszterelnök-jelölt? Heti lapzsemle sorozatomban nem csupán szemlézem a témákat — a válogatással és rövid kommentárjaimmal véleményemet is egyértelművé teszem. Mai cikkemre ez különösen érvényes.