A nemzetikeresztény kurzus úgynevezett politikusai, az úgynevezett kormánypárt szintén úgynevezett újságírói, más közszereplői, egymással bármikor fölcserélhető papagájai nagy, szent várakozásukban egy-egy lélegzetvételnyi szünetre abba-abbahagyják a folyamatos sorosozást – de ahogy olyankor hallgatnak, néznek, azzal is tovább hazudnak…Párás szemmel szenteskednek, szeretetről papolnak

Pillanatnyi sorosozás-szünet lehet még addig is, amíg szemüket forgatva, az égre kancsalítanak, sóhajtozva: ó, milyen magyarellenes internacionalista-ballibsi gyűlölködésnek vannak kitéve – pedig ők nem is tudnak mást, csak szeretni…

Mindig rühelltem azokat az ünnepeket, amelyek előtt, alatt és után elvárták, hogy mindenki párás szemmel szeretetről papoljon. Különösen rossz érzés, ha maga a (párt)állam szenteskedik, miközben Magyarországon nagyon hosszú ideje példátlan gyűlöletkampányt folytat.

A hatalom pedig – nyilván az advent tiszteletére – rendesen csúcsra járatja gyomorforgató hecckampányát, a brüsszelező-migráncsozó-sorosozó uszítást. Ki tudná összeszámolni, hány gyalázatos anyagot terít szét naponta vagy akár óránként a Fidesz az általa birtokolt médiában – a „közmédiától” kezdve a nagyrészt közpénzekből megteremtett és fenntartott terrormédiáig.

Azt hiszem, a mi Orbániánk Európa közelmúltjának és jelenének talán legnagyobb, legelképesztőbb abszurditása. Itt a bandita természetű hatalom gyűlöletpercei kitöltik egész napunkat – és már évek óta. Nem tudsz egy sporteseményt sem megnézni úgy, hogy rituálisan ne kelljen egy-egy percre gyűlölködnöd – legalábbis a hatalom ezt szeretné.

Harsog az önkény hangja

Orbániában jóformán – legalábbis azokon a tereken, amelyekre az emberek nagy többsége rendszeresen figyel – szinte csak az önkény hangja hallatszik. Ellenfeleiről is ő beszél, ő mondja meg, kifélék-mifélék: hazaáruló Soros-bérencek…

Soros-bérenc itt már mindenki, aki csak néma netán s lelkesedni rest.

Orbánia nem nevezhető nyílt diktatúrának, ám önkényuralomnak igen: abban az értelemben is, hogy a hatalom pillanatnyi érdekei, hangulata, szeszélye szerint dönti el: betartja-e akár a maga alkotta „törvényeket”, vagy éppen újakat fogadtat el…

Mert Orbánia amolyan jogállami önkényuralom: előbb-utóbb minden disznóságuk alá tesznek valami jogállaminak tűnő alapot…

Ha kell, percek alatt megalkotják azokat a „törvényeket”, amelyeket korábban a CEU „megsértett”, vagy amelyek „összhangban” vannak az EU értékeivel, s csak azok sérelmezik, akik, amely szervezetek ki akarnak bújni a törvények alól – lásd a civil szervezeteket megbélyegző „törvényüket”…

Az ország Orbánék mérgezte atmoszférája

S a Velencei Bizottság, az EU szervezetei, intézményei el-elkövetik azt a hibát, hogy figyelmüket a bűnszervezet hozta „törvények” szövegére koncentrálják – holott mindenekelőtt azt kellene vizsgálniuk, hogyan illeszkednek azok a Fidesz folyamatos, végtelenített hecckampányába! Mert bizony sehol sem fognak olyan törvényszöveget találni, amely a CEU-t a

vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozó kamuintézményének nevezné; olyat sem, amely bizonyos civil szervezeteket egyszerűen álcivileknek, kicsit bőbeszédűbben Soros-bérencek szervezeteinek titulálná…

Igen: azok, akik a hatalom terrormédiájára vagy akár a bűnszervezet 123. jelentéktelen képviselőjének buzgólkodására figyelnek, mindent tudhatnak Orbániáról. Az ország Orbánék mérgezte atmoszférájáról.

Vessünk egy pillantást például Pócs János képviselő „tréfájára”:
Pócs János fényképe.

Kísérőszöveg:

A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről. Ott már egy disznóval kevesebb van…Jó étvágyat!”

Hát hiszen nincsen ebben semmi – csak a Soros-bérencek ajvékolnak: nem értik a tréfát…

Tréfálkozós kedvű ember Orbán Viktor egykori tanácsadója, a református egyetem jó hírű docense is! Egészen új (vagy nem is annyira új?) értelmezését adta a 20. század történelmének:

„További komplikációt jelentett, hogy a Nyugat mint világbirodalom nem egységes entitásként jelent meg, hanem ötszáz év alatt évszázadonként egy-egy nyugati nemzetállam „látta el” a világbirodalom szerepét, ami egyet jelentett azzal, hogy a portugálok, spanyolok, hollandok, franciák és angolok egymás közötti konfliktusait is be kellett kalkulálni a térség országainak birodalmak között egyensúlyozó döntéseibe. Arról már nem is beszélve, hogy a meghatározó kontinentális nemzetállam, Németország, akárcsak egyetlen évszázadra szóló világbirodalmi státusát sikeresen akadályozta meg az egész folyamat mögött meghúzódó globális főkonstruktőr-destruktőr.”

Ebben sincs semmi! Nem kell megkérdezni, hogy a szerző szerint

a háttérben meghúzódó globális főkonstruktőr-destruktőr olyan fajta-e, mint aki vizeinkben szokott a úszkálni a nagy testével, ragadozva..?

Az önkény torz képe

Ne kérdezz, ha nem akarsz Soros-bérenc lenni…

Az a nagy testű ragadozó különben uralja Brüsszelt is – így történhetett, hogy ismét vérpadra vonszolták Magyarországot! Legalábbis a hirado.hu által föltűnően gyakran hivatkozott, tehát nyilván mértékadó forrás szerint.

Ahol az (elbitorolt, megszállt) államnak médiabirodalma van, onnan mint tükörből vicsorog rád az önkény torz képe:

„Nem, senki ne féljen: a magyar bírói rendszer a világért sem ítélné el Sorost vagy itteni támogatottjait. Mint ahogyan e kormány által „megfélemlített” bíróság mindent megtesz és meg fog tenni, hogy például a Soros-támogatású Gulyás Márton politikai aktivistának a világért se kelljen másodfokon a legtávolabbi jövőben se félnie attól, hogy az első fokon kapott háromszáz órás közmunka ítéletét megerősítsék. Ezt garantáljuk. Ugyanis a bíróság retteg nemzetközi kiirtásától.”

Szóval az a helyzet, hogy az orbániai bíróságokat nemzetközi kiirtás fenyegeti – talán nem járunk messze az igazságtól, ha e mögött is a háttérbe húzódó globális főkonstruktőrt-destruktőrt sejtjük..! Nem lehet véletlen, hogy pont a vizeinkben nagy testével úszkáló ragadozó bérenceit nem ítélik el..!

Amint arról a terrormédia naponta vagy talán inkább óránként beszámol, az a ragadozó most éppen az orbániai vidéket akarja megszállni: „bevándorlásszervező irodákat” akar nyitni… Csakhogy a magyar vidék nem Budapest ám! Nem lesz könnyű megszereznie: Orbániának erős hitű védelmezői vannak, akik a Soros és bérencei elleni önkormányzati háborút kereszt előtt állva hirdetik meg!

A helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy Orbánia védelmében a hatalom kénytelen beleavatkozni  olyan viszonyokba is, amelyeket egyébként szentnek és sérthetetlennek tart…Világfelforgató küldetés

Az ellenség fővezére a közelmúltig a háttérből kavart, ám mostanában előbújt, és frontálisan rátámadt Orbániára; nyíltan manipulálni akarja a tavaszi „választásokat”! Ezt a szándékát azzal tette egyértelművé, hogy vérlázító módon, hazugságoknak nevezte a „kormány” hazugságait..!

Ezzel a helyzet nagyon komolyra fordult – mindenkinek föl kell sorakoznia a „kormány” támogatására, mert ilyen veszedelem régóta nem fenyegette az országot. Mindenkinek meg kell értenie, ki is támadja

kereszténységünket, törvényeinket, szokásainkat:

„Így lett milliárdos tőzsdespekulánsból világpolitikai tényező. El kell ismernünk, nem kizárólag saját vagyonának gyarapítása érdekében cselekszik. A történelem nagyjai közé akar kerülni. Világfelforgató küldetése van, ahogy annak idején Leninnek, Maónak, Hitlernek stb.”

Nem csoda, ha maga a Történelem Urának Kiválasztottja vezényli a védekező hadműveleteket. December 7-én személyesen jelent meg az általa nemzetikereszténynek tekintett Echo Tv-ben, hogy szózatot intézzen népéhez. A legjobb helyre ment: ahol Bayer Zsolt, Lovas István, Bencsik András, Huth Gergely vagy Bogár László „ésatöbbiek védelmezik a kereszténységet, annál nemzetibb és keresztényibb orgánum nincs, nem is lehet! Ha mégis, akkor csak a hirado.hu egyik kedvence, a prostisrácok

Az Echo Tv kétségtelenül a legalkalmasabb helyek egyike arra, hogy a Nemzet Vezetője figyelmeztessen a veszélyre: a migráncsok behurcolhatják az országba az antiszemitizmust.

Még szerencse, hogy a „kormány” és személyesen Orbán Viktor nem csupán hirdeti, hanem gyakorolja is a zéró toleranciát…

Aki netán mégis azt állítaná, hogy az Echo Tv nem éppen a leghitelesebb hely az antiszemitizmus elleni keresztes háború meghirdetésére, az Soros-bérenc!

*

Jelzők halmaza

A mai Európában példátlan módon állami szinten űzött rasszista-nemzetikeresztény – migráncsozó-brüsszelező-sorosozó – hecckampány minősítésére:

Dermesztően ízléstelen, fölháborítóan méltánytalan, brutálisan kíméletlen; hazug, rémhírterjesztő, rágalmazó, uszító; elzabrált közpénzek súlyos milliárdjaiból folytatott züllesztő, elaljasító hecckampány, amely tudatosan ébreszt és erősít hisztérikus félelmeket, indulatokat, kényszerképzeteket; amelyek elsősorban az antiszemita érzelmekre akarnak hatni, azokat erősítik, hogy az aljas őrület szelét befogják a fideszes vitorlákba – mindezt előre megfontoltan, aljas indítékból, bűnszervezetben elkövetve.

Az az állam, amely ilyesmire vetemedik, terrorizálja saját lakosságát. Egyszer talán – csak ne legyen túl késő! – az EU és a hazai demokratikus ellenzék is megérti, kikkel kell(ene) megküzdeniük, és képesek lesznek levonni a megfelelő következtetéseket.

S addig? Addig bizakodjunk: sokkal jobban állunk, mint korábban bármikor! Biztosra vehetjük, hogy Orbániában ma lényegesen több a Soros-bérenc, mint ahány impirilista ügynök volt Rákosiék idejében…2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Pro primo először: nem Orbánia, hanem Orbanisztán.
    Pro secundo Pro primo másodszor: ez a keresztavatás is mennyivel hatásosabb lett volna, ha utána még kici, óccó kínai rózsafüzéreket is osztanak a népnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét