Kávézaccjóslás – Kezdő vagy, amatőr esetleg dilettáns? Nem baj 20+1 lehetséges megfejtéssel segítünk – Ezekkel király lehetsz barátikörben

Jósolni szinte mindenből – ürüléktől a csillagokon és a számok világán át – lehet ezt tanítják az évezredek, ide tartozik a kávézaccjóslás is.. Ennek oka pedig, hogy az üzenet hordozásának képessége szinte mindenben ott rejlik, tehát nem az üzenet a ritka, hanem az azt meglátó „kiolvasó” emberi szem és lélek. Most lássunk a csillagok és a jóskártya után az egyik talán legkedveltebb közeget, a már említett kávézaccot!

Nem könnyű mesterség ez

Főzz egy jó erős török kávét – tudod, semmi gép, vagy instant kávé – idd meg, és tedd rá a csészére a kistányért, majd egy rövid időre fordítsd meg az egészet, így a felesleges kávé visszahullik a csészébe. Ez után fordítsd vissza, emeld le a tányérról és kezdődhet is a szeánsz.

Ne lepődj meg, ha a csésze falán mutatkozó jeleket elsőre nem ismered fel, nem könnyű „mesterség” ez. Engedd szabadjára a fantáziádat, bízz magadban és meglátod, az ábrák előbb-utóbb megmutatják magukat. Amelyiket felismerted, jegyezd fel, hogy el ne felejtsd, amikor összeállítod jövőd üzenetét.

Egy kis segítség a felismeréshez és értelmezéshez!

A legprofibb jósok akár 100 jelet is felismernek, mi most csak a legfontosabbak közül ismertetünk néhányat:

  • Autó: Száguldás a szerencse felé. Rajta, állj neki vágyaid megvalósításának!
  • Bumeráng: vigyázz, ha gonoszságot és rosszindulatot dobsz mások felé, az könnyen visszaszállhat rád!
  • Csontok: Valamilyen váratlan esemény, történés kopogtat hamarosan az ajtódon.
  • Fa: Az egyik legígéretesebb jel, hiszen arra figyelmeztet, hogy egyre közelebb ábrándjaid, vágyaid beteljesülése.
      fotó: pixabay
  • Fecske: Ez a madár – ahogy a villás farka is jelzi – legalább két dolgot jelenthet, az egyik az, hogy elszánt és kitartó vagy álmaid megvalósításában, a másik jelentése egy hirtelen, a semmiből felbukkanó utazás lehetősége.
  • Csillag: A beteljesült jólét csillaga, az ötágú hosszabb ilyen időszakot ígér.
  • Delfin: Nagy utazás és bőség.

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ OLDALON!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük