Kedves narancsszínű szemellenzősök! Maguk is az 1.500 forintos újkrumplival szemeznek?!

Na, jó! Most játszásiból emelje fel a kezét, akinek narancsszín napszemcsije – hehe! nem is napszemcsi az, hanem szemellenző – és K. Vezető házioltára van otthon. Ne sunnyogjon ott, Alsó-Szentviktorfalván Bözsi néni. Maga is! Lássam azokat a kezeket!

Nem szégyen az. Illetve de!

Hatalmas, letagadós, füligpirulós szégyen. Az lesz, pont az, mint a náciknál, csak perpill még nem jutott el a nyúltagyakig. Mindegy. Eljön az is.

Aha! Mennyi kéz. A hívek! Maguk azok, akik tűzön-vízen át követnek egy kuplunghibás, kényszeres hazudozót? Maguk azok? Dehát maguk is azzal a rohadt 1500 forintos újkrumplival szemeznek, milyen jó lenne venni hetente legalább néhány szemet. Maguk is a rommá adóztatott négyszázforintos benzint tankolják, ha tankolják egyáltalán. Maguk is fél évet várnak egy kiba…egy szimpla ultrahangra, maguknak is ugyanaz a koszlott sarlatán javasolja a bibliát gyógyítás helyett. Értem. Azaz nem. Ez is mindegy!

Jó, most azok rakják le, akik nem (királyi) várban laknak. Hoppá! Hol a tömeg?

Most azok is hagyják abba a nyújtózkodást, akik nem két petákért, egy marék homokért laknak ott, természeten valami műemlékjellegű, örökbérletű luxuskégliben. Drága Bözsi néni, édes aranypofáim. A JÁTÉKNAK VÉGE! Nem látok kezeket a levegőben. Basszus! Nem látnám, hogy maguk is 39000 forintért bérelnek a várban lakást. Árulják már el nekem, mennyiért bérel a kölök, a maguké, az enyém, Pesten egy lukat, egy albérletet? Felcsúton is többe kerül, még egy disznóól is. Ágyat nem kapnak ennyiért. Egy tetves ágyat sem!

EMBER! Árulják már el, 39000 forintért HOL TUDNAK LAKNI?

Eláruljam hol? Sehol. SEHOL. S E H O L! NORMÁLISAK? De komolyan. Komolyan kérdem! Jelezném, drága Bözsi néni, tisztelt narancsszín napszemcsis, hívő tömeg, a MAGUK MESSIÁSA, ALFÁJA ÉS OMEGÁJA, a K. Vezető és udvartartása repülővel jár, az ötvenmillás luxusautókat úgy csereberélik, mint más az alsóneműjét, kínjukban azt sem tudják már, a kedves édesjó anyukájuk nevére hány százmilliós céget írattak, és malmozva várják a halálát, mert az örökség mindent tisztára mos majd.

Az aranyóra alap, csak nagy legyen, drága és gusztustalan. Úsznak a rabolt lóvéban, és természetesen a királyi várban hetyegnek. Hol máshol. Ez oké? EMBER! A nem közszereplő, 13 milliárdos dandynek, a nemzet vejének 360 millás palota az após dógozója’ mellett. Megvan? A többi talpnyalónak a MAGUK PÉNZÉN örökbérlet ugyanott. Oké? KÉRDEM, OKÉ?

Vagy ez a világ rendje?

A MAGUK VILÁGÁNAK EZ A RENDJE? Bayer Zsolt, Rákay Philip, Palkovics László, meg jónéhány, még nem ismert seggnyalónak NER-bérlakás program, harminckilencezerért a várban, maguknak ezerötért újkrumpli? Ez oké? Ha már krumpli. Mennyi a krumpli, a hús, a tej, a kenyér? Mennyi a benzin? Mennyi a kölyöknek az ingyenes (nyomorult egy vicc volt!) egyetem. Mennyit vár egy CT-re? Mennyiért csinálják meg a fogát? Mennyiért lehet egy albérletet, ágyat, egy lukat találni bárhol? Mennyiért lehet lakást-házat venni? Mennyiért? És mennyiért bérelhetnek örökölhető luxuslakást a várban a K.vezető pribékjei?

MENNYIÉRT, HADD, HALLJAM, DRÁGA HÍVEK!

A K. Vezető és a talpnyalók hada a várban dölyfösködik. Maguk miért nem? MAGUK MIÉRT NEM? Maguk tették ezt velük! Mondjuk velem és az országgal is. Ez viszont nagyon nem mindegy.
De akkor maguknak miért nem jár? MAGUKNAK MIÉRT NEM JÁR INGYEN KÉGLI A VÁRBAN? Vagy bárhol. Ember! A maguk beteg, nyomorult, hibbant világának ez a rendje? EZ?
Csak gratulálni tudok!

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük