A Kedves Vezető le van sújtva! – Mi történt? Rendes keleti despota nem érzelgősködik, ő pedig ízig-vérig az…..

Hallgatom reggel minden kipcsakok törzsfőnökét, a nemzet szellemi világítótornyát, a Kárpát-medence virológusát, hogy le van sújtva. Mifene! Ez eddig nem volt divat nála. Mi történt? Kora reggel van. Már érzelmesre itta magát? A világelső halálozási adatok, a huszonötezer áldozat, a frissiben fellobbanó bűntudat, hogy fog a gyászoló családok szemébe nézni? Végre, életében először vállalja a felelősséget bármiért? Hogy minden tíz lélegeztetőgépre kötött betegből kilencet elveszítünk, mert ő, meg a drága strómanjai tíz év alatt szisztematikusan szétloptak, tönkretettek mindent, persze az egészségügyet is?

Nyugodtság van bajtársak! Nyugodtság!

Mindenki fújja csak ki bátran az eddig visszatartott lélegzetét. Nem kell csalódni senkinek a Kedves Vezetőben. Szó sincs itt semmi érzelemről, megbánásról, felelősségről, gyászról, normalitásról. Maradt, aki volt. A páleszt meg ne kérdezzék. Nem tudom, nem érdekel. A Kedves Vezető megnyerte a pálinkaszabadságharcot. Legyen elég ennyi. Mindenki annyit iszik, amennyit. Van, aki többet.

Rendes keleti despota amúgy sem érzelgősködik.

Márpedig ő rendes keleti despota. Nem érdekli az emberélet, legfeljebb addig, van-e aki a meccsrejáró repülőt megtankolja, meg a Karmelitában az ebédet elé alázatoskodja, akkor miért érdekelné a halál. Az olyan libsi sivalkodás. Mondta is már, ne abajgassák ilyesmikkel. Borkai, Szájer, infláció, T. Istvánka, a mangalicaszerelő naccs’úr szerelmi élete és bensőséges vonzódása a Maldív-szigetekhez, Dubajhoz, az egészségügy összeomlása és egyéb tragédiák nem hozzá tartoznak. Nőügyekkel, gazdasággal nem foglalkozik. Meg kit érdekel.

Nem, nem az elmúlt hónapok, az, hogy szinte mindenkinek meghalt már valakije, és nem látjuk még hol a vége. Nem emiatt lesz nemzeti gyász. Ááá!

A Kedves Vezető az ellenzék miatt van lesújtva

Ezt bőgte bele végtelen fájdalmában ma reggel az éterbe. Miattunk szomorú. “Mimagyarok”, ugyan hullunk, mint a legyek, totál kormányzati káosz van, lassan széthullik minden köröttünk, ez még istenes szerinte! De, az ellenzék! Nem sül le a képünkről a bőr, hogy rákérdeztünk, miért is sikerült néhány tízmilliárdot lopni még a vakcinabizniszen is? Mekkora egy szemét dolog ez? Há, de nem? Pedig a kínai elvtársak javasolták, hogy legyen már a Kedves Vezető egyik strómanja, a még a magyar hatóságok által sem igazán vizsgált, csak a külügyminiszter által engedélyezett vakcinák beszállítója. Hátja. Persze! Így volt? Így!

Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy Kínában nagyjából két perc alatt fejbe lőnek bárkit, ha korrupción fogják

Így ők biztos, hogy egy petákkal sem fogják drágábban adni a cuccot, legyen szó, akár a magyar kormányról is. Így – gondolom – nagy hajlongások közepette a ragyogó ötletre, hogy „nem-e lehetne-e” mondták, hogy nem lehet, de, ha tetszenének hozni egy strómant, tőlük ugyan bármi lehet. Lopni is. A saját néptől is. A mi dolgunk. Az lett. Meg, lett stróman is.

Az ellenzék meg nem rákérdezett?

A kedves Vezető ezért le van sújtva!

Meg, hogy miért kap a mangalicaszerelő sokszáz milliárdot a gazdaságvédelmi alapból. Hátja! Tényleg? És T. Istvánkát, aki nem közszereplő, csak a Kedves Vezető kedves veje, miért is kellett sokmilliárdos Covid-támogatásban részesíteni, mikor a sarki pék, meg a pincében a kisöreg cipész lóf@szt kap, nem segítséget?

A Kedves Vezető le van sújtva!

Meg, hogy árulná már el, hogy az Orbán-plasztik, amit perpillanat én, hamarabb megkaptam, mint az oltást, mire is jó, mert pont semmire, de “védettségi” igazolványnak biztosan nem, hacsak nem jeget kaparni a szélvédőről az áprilisi fagyban. Viszont valakik – tudjuk kik – megint milliárdokat kaszáltak. A semmin. Rajtunk.

A Kedves Vezető le van sújtva!

Ha érdekli, persze, nem érdekli. Magán kívül a hibbant fóbiáin és hobbijain kívül semmi nem érdekli, Mi is le vagyunk sújtva! A 25 000 áldozat miatt, aki jó része ma is boldogan élhetne, a világelső halálozási arány miatt. A gyászoló családok tízezrei miatt. A tönkretett egészségügy miatt, a szétlopott százmilliárdok miatt. A járvány dühöngése közepette kinyitott iskolák miatt.

A Kedves Vezető kurv@ focimániája miatt, amiért az egy ország biztonságát-életét kockáztatja, csak azért, hogy végre szotyizhasson egy jót a VIP páholyban.

Igen, mi is le vagyunk sújtva,

hogy egy hibbant, velejéig romlott, érzéketlen, felelősséget semmiért nem vállaló, gyáva ember kaparintotta kezébe az országot, és gyűri-formálja a maga képére, amiért már milliók mennek tönkre, ezrek halnak bele. De, nem vagyunk egyformák. Nagyon nem.

Forrás

 

vezető

One thought on “A Kedves Vezető le van sújtva! – Mi történt? Rendes keleti despota nem érzelgősködik, ő pedig ízig-vérig az…..

  • Ezt az elmebeteg paprikajancsit le kell váltani – orosz kőbányában a helye az ilyen rohadt zsiros romlott disznónak…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük