Kerítésen innen

Ki hozta nyilvánosságra Sallai R. Benedek bunkóságát? – Szorul a hurok az LMP-ben?

Ki hozta nyilvánosságra Sallai R. Benedek bunkóságát - ez az LMP-ben a kérdés...

Beszámoltunk az LMP-saga legutóbbi epizódjáról, amikor is kikerült a közösségi oldalra, hogy miként is történt valójában a Sallai R. Benedek – Hadházy Ákos ütök-kapokja. A pártban most az a fő kérdés, ki szivárogtatott.

Nem a bunkóság számít, hanem az LMP-Geréb személye?

Az LMP-ben tisztázni akarják – no nem azt, hogy ki provokált és ki ütött –, hogy ki töltötte fel a You Tube-ra azt a hangfelvételt, amelyből kiderült, hogy Sallai R. Benedek trágár szavak kíséretében támadt a párt társelnökére, Hadházy Ákosra.

Sallai: B@zdmeg, ne mosolyogjál már, pofámba… – az ütés előtti pillanatok

Ezt felvételt valaki Polgár Emese néven töltötte fel a YouTube-ra. Polgár egyébként Sallai R. Benedek korábbi munkatársa volt, de állítása szerint valaki visszaélt a nevével.

Ceglédi Zoltán politikai elemző szerint:

„Először elindult egy vizsgálat a visszalépések miatt és a visszalépők ellen. Egy ilyen vizsgálat során került sor erre a – mondhatjuk – állati típusú összezördülésre. Ennek kapcsán elindult egy vizsgálat az agresszor ellen, legújabban pedig azért folyik vizsgálat az LMP-ben hogy ki szivárogtatta ki a hangfelvételt.”

A párt etikai bizottságának elnöke, Moldován László közölte:

„a hanganyag szinte biztosan nem a hivatalos jegyzőkönyvi felvétel, ezért kivizsgálják, hogy ki lehet a szivárogtató, és ha kiderül biztosan fegyelmi ügy lesz belőle.”

Az érintett Hadházy az incidens után kórházba került miután – máig tisztázatlan körülmények között – feldőlt a székével:

„Én nem szeretnék többet mondani erről az ügyről, mint amit eddig elmondtam. Véleményem szerint ez egy méltatlan és helytelen cselekedet volt, ennek a kivizsgálására meg vannak a megfelelő fórumok a párton belül és a párton kívül is. Addig, amíg ez a kivizsgálás nem történt meg, nincs értelme erről beszélni.”

(forrás: atv.hu)

Schiffer szerint a Hadházy-Sallai balhé csak a jéghegy csúcsa

Sallai: Nem vertem meg Hadházy Ákost. Aki ezt állítja, az hazug

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/sallai-robert-benedek-behuzott-hadhazynak-a-helyzet-fokozodik/

About Author

Szólj hozzá!