Sorting by

×

Ki ne hagyd! Hétvégi horoszkóp november első “kétnaposára”

Hideg, szürkeség, DE együttlét, kuckózós hétvége, mi kell még? Talán csak egy célzott horoszkóp, hogy mielőtt belevágsz tudd, hogy mire számíthatsz! Itt a lehetőség és csak pár perced veszi igénybe. Vágj bele!

Kos

Egy kis kedvességgel és kényeztetéssel most többet érhet el a párjánál, mint érvekkel és győzködéssel. Szóval bármit is szeretne megbeszélni vagy csinálni, vegye elő a legodaadóbb és legromantikusabb énjét!

Bika

Annyira képlékeny minden ön körül, hogy nem tud tervezni, és ha valami, akkor ez a kiszámíthatatlanság nagyon feszültté teszi. Szereti tudni, mire számíthat, vagy mi mennyi időt vesz igénybe, és ez most nincs meg.

Ikrek

Ne csak arról akarjon beszélgetni a párjával, ami nem működik önök között, hozza fel azt is, ha valami tetszik, boldoggá teszi! Fontosabb ezen a hétvégén a pozitív visszajelzés, mint gondolná!

Rák

Van egy személy az életében, akit a háta közepére sem kíván, sajnos viszont nagy az esély rá, hogy most összefuthat vele. Talán pont azért, hogy végre szembenézzen az érzelmeivel és lezárhassa az egészet!

Oroszlán

Bátran mondja ki, mit érez, mire van szüksége, egy-egy dolog mit vált ki önből. Nincs értelme leplezni, csak megkönnyebbülhet ettől, és másnak is jó, ha tudja, mi jár a fejében valójában.

Szűz

Olyan elveszettnek érzi magát, nem találja a helyét sehol sem. Szíve szerint lemondaná a hétvégi programjait, de inkább menjen el, akkor is, ha nagyon nincs kedve hozzá, mert kellemesen fog csalódni!

Kapcsolódó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.