Ki tart be a mozgássérülteknek? – megtámadták az akadálymentesítésért induló népszavazást

Január 3-án, vagyis szerdán kezdték volna az ellenzéki pártok gyűjteni az aláírásokat az MSZP-s Horváth Csaba kezdeményezésére a 3-as metró teljes akadálymentesítését célzó népszavazás kiírásához. Valakinek (?) nagyon szúrhatta a kezdeményezés a csőrét, mert az utolsó pillanatban egy magánszemély megtámadta a Fővárosi Választási Bizottságnak a budapesti népszavazást hitelesítő határozatát.

Mire kell inkább az a pénz?

Horváth Csaba azt mondta a Városi Kurírnak, hogy csak azt sajnálja, hogy maximum 30 nappal ismét távolabb kerül a megoldás. A szocialisták első számú várospolitikusa szerint kizárt, hogy a kúria elkaszálja a népszavazást.

Horváth Csaba képviselő úgy gondolja, hogy itt csupán egy túlbuzgó fideszes próbálkozásáról lehet szó, aki így akart lehetőséget adni Tarlós István főpolgármesternek és a kormánynak, hogy a lőtérőrületükben elvakulva legyen idejük végiggondolni, mi a fontos, és mi a fontatlan.

Kíváncsian várjuk, él-e Tarlós István és csapata az újabb ölébe hullott lehetőséggel, vagy továbbra is tartja magát ahhoz a hazug és pökhendi véleményéhez, miszerint alig valakit érint az akadálymentesítés.

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük