Kicsit hihető csak, hogy pusziért esett szerelembe Will Smith Budapesttel! Önnek nem?

Mennyire életszerű, hogy egy világsztár, nevezetesen Will Smith, egyszer csak elvetődik egy kis közép-európai országba, mert a munkája odaszólítja és annyira megtetszik neki amit lát, hogy elkezdi ingyen reklámozni?

Na ne már…..

Ha egyszer kiposztolt volna egy képet, amin kevés szabadidejében két forgatás között bóklászik a városban és meglát valami jópofát, az elmegy. Na jó, mivel rém különlegesek vagyunk, legyen kettő. Na de Will Smith zsinórban készít videókat Budapest nevezetességeivel, sőt rajtuk, amik aztán bejárják a világot. Profin megcsinált, nagy stábot, rengeteg előkészítést igénylő klipekről beszélünk, nem egy telefonnal rögtönzött emlékképről.

Vegyük sorba az ingyenreklámoknak mondott videókat:

Foci vb

 

Will Smith is benne van – Ez a dal jön majd ki a könyökünkön a foci világbajnokság alatt!

 

Lánchíd

Will Smith esete a Lánchíddal – megmászta!

Will Smith: “Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban”

Operaház

“A színész a Gemini Man című filmjét forgatja a városban, és több vicces videó után most az épp felújításban lévő Operaházba nézett be, íme a videó.”

Várjuk a tippeket, Önök szerint mindezt szívjóságból teszi? A stábot is maga fizeti, hogy nekünk jó legyen? Nem értjük a dolgot. Nem lenne azzal semmi baj, ha egy világsztárt venne fel a nemzeti turizmussal foglalkozó apparátus. de ez miért nem publikus? Ki, mennyiért, mire szerződtette az amerikai világsztárt?

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük