Kihez van bekötve a Képviselői Irodaház füle?

Folyosói pletykák már régen terjednek arról, hogy ha olyanról akar beszélni egy bennfentes, amit nem akar okvetlenül tudatni a “közzel”, akkor azt ne a Képviselői Irodaházban és környékén tegye.

A nagytesó és az ő füle….

Történt, hogy Karácsony Gergelyről sikeredett egy olyan összenyiszált felvételt “megszerezni”, amit az arra szakosodottak az önkormányzati választás előtt láttak jónak közzé tenni.

Szabó Tímea a 444.hu tudósítása szerint azt mondta, felismerték, hogy a felvételek

a Párbeszéd elnökségi ülésein készültek, és szerintük több ülésből vágták össze. A politikus felismerte a saját kisgyereke hangját is a felvétel végén.

„ez az ügy a magyar Watergate…”

Szabó Tímea szerint úgy tűnik, valaki vagy valakik a nemzetbiztonsági védelem alatt álló Képviselői Irodaházban rendszeresen hallgatják/hallgatták a Párbeszéd elnökségi üléseit, rögzítik, és nyilvánosságra hozzák, ami bűncselekmény.

„ez az ügy a magyar Watergate. Ez az ügy a 21. század eddigi legnagyobb botránya Magyarországon.”

 

A HVG megkérdezte, tudják-e, ki tesz célzott kérdéseket, átvizsgálták-e az irodát, utánanéztek-e, ki hallgathatta le a beszélgetést. Szabó azt mondta,

a Párbeszéd elnökségéből egyiküknek sem érdeke, hogy hangfelvételek nyilvánosságra kerüljenek, az elnökség tagjai akár hazugságvizsgálóval is a rendőrség rendelkezésére áll.

Azt is elárulta, hogy jegyzőkönyv készül, de nem szó szerinti, és hangfelvételt sem készítenek az elnökségi ülésekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük