Kocsis Máté: …fájó döntés volt, de meghoztam….

Még mondja valaki, hogy az infláció nem érinti a Fidesz-potentátokat! Itt van például Kocsis Máté, a regnáló kormányszóvivője, aki meghallva az idők, no meg persze főnöke intelmét és kemény döntés meghozatalára szánta el magát.

Mi a Kocsis-döntéshez képest, hogy a rendőrök, meg a katasztrófavédők nem fűthetnek…?

„Volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak egyébként. Az aranyhalakat elvittem egy barátomhoz, akinek van egy kisméretű kerti tava, és oda betettem őket. Megszüntettem az egyik akváriumomat. Aki tart akváriumot, az tudja, hogy az egy nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás… Ez például nekem mint aki 35 éve tartok halakat, egy fájó döntés volt, de meghoztam”

– fogalmazott elcsukló hangon Kocsis Máté a 444.hu beszámolója szerint.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Kinek mi a “fájó döntés”?

Ne őrüljünk meg teljesen! Gondolkodjunk inkább kicsit! Tényleg azon megy a bruszt, hogy 2022-ben, Európa közepén egy óvodás gyerek hány kiflit kaphat uzsonnára? Egyáltalán miként vetődhet fel kérdésként, hogy nem annyit, amennyi jólesik neki? Nem lazacos, kaviáros díszitett szendóról beszélünk, hanem egy vajaskifliről!

Arról az abszurdról már beszámoltunk, hogy “felsőbb utasításra” a rendőrségnél nem csak fűteni nem lehet egyelőre, de telefont tölteni, vizet forralni sem. Új eset Orbániában, hogy a katasztrófavédelem berkeiben sincs ez másként. A lényeg: a Karmelitában és az MNB-székházban ebből nem éreznek semmit, a nép pedig a füle botját sem mozdítja….

Az átgondolatlan, ad hoc kormányintézkedések mindennapi részévé váltak 2022 Magyarországának, így a mi életünknek is. A regnáló rendületlenül méri, hogy “kerítésen belül” mi nem üti ki teljesen a biztosítékot az embereknél és ennek tudatában hoz törvényeket. Mi pedig -akik a főnökei vagyunk a közszolgáknak- kapkodjuk a fejünket, vagy rezignáltan tesszük tovább a dolgunknak hitt valamit és közben széthullik minden, ami számít.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!